ALERT : Σεισμός 6,8 R στην Ιαπωνία ( λογω ηλιου ;)
ALERT : Σεισμός 6,8 R στην Ιαπωνία ( λογω ηλιου ;)

Σεισμός 6,8 ρίχτερ, στα ανοiχτά της βορειοανατολικής Ιαπωνίας. Προειδοποίηση για τσουνάμι.

Διαβαστε παρακατω : 

Βλεπουν σεισμους για δυο χρονια λογω ηλιου.


Ο σεισμός ο οποίος προκλήθηκε στην περιοχή της Ιαπωνίας και τα παλιρροϊκά κύματα τα οποία επακολούθησαν, ήταν προϊόντα των φαινομένων τα οποία παρατηρούνται στον Ήλιο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε παρόμοια φαινόμενα στη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, ισχυρίζεται ο αστροφυσικός Pier Corbyn.
Πριν από τον σεισμό είχαμε μια σημαντική ηλιακή έκλαμψη κλάσης x, με φαινόμενο εξώθησης του ηλιακού στέμματος στο διάστημα, που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ισχυρού ρεύματος το οποίο χτύπησε τη Γη.


«Είχαμε προειδοποιήσει μετά το σεισμό της Νέας Ζηλανδίας, στις 21 Φεβρουαρίου, ότι το ηλιακό-σεληνιακό σκηνικό θα δημιουργήσει πολλούς σεισμούς κατά τα επόμενα δύο χρόνια», πρόσθεσε ο Piers.
«Πολλά από τα σεισμικά φαινόμενα καθώς και τα καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα εκδηλωθούν θα είναι πρωτοφανή και πολύ ακραία».

Είναι γεγονός ότι οι σεισμοί είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθούν, αλλά σημαντικές μετασεισμικές δονήσεις θα προκληθούν μετά από την τρέχουσα σεισμική δραστηριότητα.

Υπάρχει αναμφίβολα μια διασύνδεση μεταξύ του Ήλιου, της Σελήνης και της Γης. Παρουσιάζεται αύξηση της σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας κατά καιρούς όταν έχουμε ελάχιστα επίπεδα ηλιακών κηλίδων, υποστηρίζει ο αστροφυσικός. «Όταν η ηλιακή δραστηριότητα είναι υψηλότερη έχουμε παύση της σεισμικής δραστηριότητας ή ελάχιστης.

Δεν έχει σχέση το CO2 «Τα στοιχεία είναι σαφή, ανά περίπτωση, και δεν έχουν καμία σχέση με τους συνήθεις ανόητους και τσαρλατάνους που προβάλλουν αξιώσεις ότι τα καιρικά φαινόμενα και οι σεισμοί  είναι άμεσα συνδεδεμένα με το CO2 ή τη λεγόμενη ‘ανθρωπογενή’ αλλαγή του κλίματος με οποιαδήποτε τρόπο και όταν λέμε κάτι τέτοια, εκτρέπουμε την προσοχή μας από τα πραγματικά αίτια και θέτουμε εμπόδια στην πρόοδο της επιστήμης».


Η μετατόπιση των τεκτονικών πλακών προκαλεί πράγματι το σεισμό/τσουνάμι, αλλά τι ήταν αυτό που προκάλεσε την συγκεκριμένη στιγμή να μετατοπιστούν; Θα σας πω να σκεφθείτε κάτι: Μπορείτε να φανταστείτε την ηλιακή μάζα που εκτινάχθηκε από τις εκρήξεις του Ήλιου, οι οποίες έχουν καταγραφεί;

Ήταν ηλιακός όγκος ενός δισεκατομμυρίου τόνου. Κατά μέσο όρο, είναι περίπου 1,6 δισεκατομμύρια μετρικούς τόνους οι οποίοι, ας μην λησμονούμε, είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τις ηλεκτρομαγνητικές και τις γεωμαγνητικές επιδράσεις. Ο φλοιός της Γης είναι πολύ λεπτός και με μια ακτινοβολία της ηλιακής έκρηξης είναι δυνατόν να αποσταθεροποιηθούν τα ρήγματα και να ενεργοποιηθούν σεισμικά φαινόμενα.

Δημιουργούνται πιέσεις από την επίδραση που αναφέραμε, οι οποίες συσσωρεύονται στις άκρες των τεκτονικών πλακών, στο μέσο των ωκεάνιων ραχών τους.

 

ΠΗΓΗ : www.capital.gr ,http://www.solar-007.eu/


Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: