Βayraktar: Δεν πετάνε γιατί βάζουν νερά αν βρέχει – Και όμως δίκιο είχαν οι Ρώσοι

Βayraktar: Δεν πετάνε γιατί βάζουν νερά αν βρέχει – Και όμως δίκιο είχαν οι Ρώσοι  Βayraktar: Άφαντα είναι τις τελευταίες μέρες τα τουρκικά drones από τον ουρανό του Ναγκόρνο Καραμπάχ, με τους ειδικούς να καταλήγουν σε δύο ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αρμενικού υπουργείου Άμυνας, Αρτσρούν Χοβχανισιά, η Ρωσία «μοιράζεται εντατικά πληροφορίες με την Αρμενία» για τα UAV του εχθρού, διαλύοντας τις όποιες αμφιβολίες περί συνεργασίας Γερεβάν και Μόσχας.

Αρμενικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στις 19 Οκτωβρίου, στη ζώνη σύγκρουσης του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, πέντε τουρκικά UAV καταρρίφθηκαν από την αεράμυνα της Αρμενίας.

Μία άλλη θεωρία πάντως αναφέρει πως οι Αρμένιοι ήταν τυχεροί γιατί έβρεχε στο Αρτσάχ / Ναγκόρνο Καραμπάχ, έτσι τα τουρκικά Bayraktar έμειναν καθηλωμένα στο έδαφος.

Θα μου πείτε και τι που έβρεχε; Αφού τα συγκεκριμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι το καμάρι της Τουρκίας.

Και όμως όταν βρέχει, σύμφωνα με τους Ρώσους, τα τουρκικά drones δεν μπορούν να επιχειρήσουν ασφαλώς γιατί… βάζουν νερά.

Αντίθετα τα ισραηλινά drones των Αζέρων (σ.σ. έρχονται όπου να ναι και στην Ελλάδα) πετάνε κανονικά. Και αυτά είναι που ρίχνουν τις τελευταίες μέρες οι Ρώσοι με τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου που διαθέτουν.

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες σημειώνουν ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Τουρκίας εξαφανίστηκαν από την περιοχή εξαιτίας ηλεκτρονικών συστημάτων καταστολής, η εμφάνιση των οποίων στο Καραμπάχ είχε προβλεφθεί από ορισμένους Ρώσους στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: