Εμφυτεύματα στο δέρμα αντί πιστωτικών καρτών βάζουν στη Σουηδία

Εμφυτεύματα στο δέρμα αντί πιστωτικών καρτών βάζουν στη Σουηδία  Χιλιάδες άτομα στη Σουηδία επέλεξαν να ανταλλάξουν τα δελτία της ταυτότητάς τους και τις πιστωτικές τους κάρτες για μικροσκοπικά μικροτσίπ που εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα τους.

Η Μαριάν Χέρνβαλ, είναι ειδική εμπειρογνώμονας για το διαδίκτυο και την ανάλυση δεδομένων και η ίδια εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να εφαρμόσει αυτή τη νέα τεχνολογία στον εαυτό της και την καθημερινότητά της.

«Το έχω συνέχεια μαζί μου και αυτό είναι πραγματικά καλό. Δεν μπορώ να το χάσω. Μπορώ να μπαίνω στο χώρο εργασίας μου πάντα ακόμα και αν έχω ξεχάσει την κάρτα εισόδου» δήλωσε σχετικά.

Τα τσιπ, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου, αντικαθιστούν τις βασικές κάρτες, τις σιδηροδρομικές κάρτες και τις πιστωτικές κάρτες.

Έχουν συνήθως το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού και εμφυτεύονται ακριβώς κάτω από το δέρμα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη.«Όλα μπορούν να χακαριστούν. Αλλά είναι πιο δύσκολο γιατί το μέγεθός τους είναι πολύ μικρό. Το τοποθετήσαμε πίσω από έναν πραγματικό φυσικό τοίχο. Και περιορίσαμε έτσι το φάσμα» δήλωσε ο Γιόβαν Όστερλουν από την εταιρεία κατασκευής των εμφυτευμάτων.

Ο αριθμός των Σουηδών που επιθυμούν το τσιπάκι είναι τόσο μεγάλος που η βασική εταιρεία που τα παρέχει δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του Euronews:

katanixis.gr

thesecretrealtruth

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “Εμφυτεύματα στο δέρμα αντί πιστωτικών καρτών βάζουν στη Σουηδία

  1. Δεν είναι κακή ιδέα! Δεν μπορεί να μην υπάρχει ρίσκο όμως Όχι για την υγεία αλλά για την περίπτωση που κάποιος θέλει οπωσδήποτε να σηκώσει χρήματα με την πιστωτική σου κάρτα που όμως δεν κουβαλάς αλλά φοράς Χμμ Πάντα θεωρούσα ότι τέτοιο τσιπάκι πρέπει να έχουν οι άνθρωποι at risk για την δική τους ασφάλεια Ηλικιωμένοι μικρά παιδιά κτλ Υπό την προυπόθεση ότι συναινουν και ότι μπορεί να αφαιρεθεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: