Κύκλοι υπουργείου Άμυνας: «Περιμένουμε υβριδικού τύπου απειλές το καλοκαίρι στα νησιά και τα σύνορά μας για να μας αποσταθεροποιήσουν»

Κύκλοι υπουργείου Άμυνας: «Περιμένουμε υβριδικού τύπου απειλές το καλοκαίρι στα νησιά και τα σύνορά μας για να μας αποσταθεροποιήσουν»  Για «υβριδικού τύπου απειλές» προετοιμάζεται το υπουργείο Άμυνας για το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου στη Βουλή, οι οποίες θα «έχουν στόχο την εσωτερική αποσταθεροποίηση».

«Το καλοκαίρι, εκτός των συμβατικών, μπορεί να έχουμε και υβριδικού τύπου απειλές στα νησιά και τα σύνορα στον Έβρο με στόχο την εσωτερική αποσταθεροποίηση, όπως πυρκαγιές στα δάση. Το υπουργείο προετοιμάζεται για κάθε τύπου απειλή από όπου και αν προέρχεται», αναφέρουν οι κύκλοι του υπουργείου Άμυνας.

Πάντως, ανώτατη πηγή του υπουργείου Άμυνας, κληθείσα να σχολιάσει τα περί υβριδικών απειλών, ανέφερε ότι και αυτές βρίσκονται στα σενάρια που εξετάζουν ούτως ή άλλως οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε κάθε απειλή.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “Κύκλοι υπουργείου Άμυνας: «Περιμένουμε υβριδικού τύπου απειλές το καλοκαίρι στα νησιά και τα σύνορά μας για να μας αποσταθεροποιήσουν»

  1. Πότε θα πρέπει να περιμένουν επίθεση από την Ελλάδα ? Υπάρχει κανένας πολιτικός με μεζεα ?
    Χρήστο συνέχισε να μας ενημερώνεις. Σ’ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: