Βιοαισθητήρας υπόσχεται τηλεπαθητικές δυνατότητες στον άνθρωπο

Βιοαισθητήρας υπόσχεται τηλεπαθητικές δυνατότητες στον άνθρωπο  Τηλεπάθεια – Εγκέφαλος

Η ανάπτυξη τηλεπαθητικών ικανοτήτων αποτελεί ένα διαχρονικό πόθο των ανθρώπων και η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας έχει επιτρέψει τις τελευταίες δεκαετίες σε ερευνητές να αναπτύξουν διαφόρων ειδών συστήματα που επιτρέπουν την επικοινωνία του ανθρώπου με ηλεκτρονικές συσκευές μέσω νοητικών εντολών. Πρόκειται βέβαια για πειραματικά συστήματα που απευθύνονται σε άτομα που αδυνατούν να επικοινωνήσουν διαφορετικά και οι εντολές που μπορούν να δώσουν είναι λίγες και περιορισμένου εύρους.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Σάντα Κρουζ, αναπτύσσουν ένα βιοαισθητήρα ο οποίος υποστηρίζουν ότι θα φέρει επανάσταση σε αυτόν τον τομέα. Ο βιοαισθητήρας ονομάζεται NeuroSWARM3 θα έχει μέγεθος ενός ιού και θα εμφυτεύεται στον οργανισμό ενέσιμα. Ο βιοαισθητήρας θα εισέρχεται στον εγκέφαλο μέσω του κυκλοφορικού συστήματος και εκεί θα μετατρέπει τα νευρικά σήματα σε οπτικά. Στην συνέχεια θα μεταδίδει αυτά τα οπτικά σήματα σε μια συσκευή επιτρέποντας έτσι σε έναν άνθρωπο να επικοινωνήσει με την συσκευή αυτή με νοητικές εντολές.

Οι εφαρμογές είναι ανεξάντλητες. Αν ο βιοαισθητήρας αυτός λειτουργεί όπως αναφέρουν οι δημιουργοί τους θα μπορεί κάποιος να σκέφτεται ένα μήνυμα αντί να το πληκτρολογεί και αυτό να πηγαίνει στον παραλήπτη του, θα μπορεί να ελέγχει με την σκέψη εξωσκελετούς κ.α. Σύμφωνα με τους ερευνητές που τον αναπτύσσουν ο βιοαισθητήρας αυτός θα μπορεί να παρακολουθεί νευρολογικές ασθένειες και να μην χρειάζεται να γίνουν επεμβατικές ενέργειες στον ασθενή.

«Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια αυτής της καινότόμου τεχνολογίας αλλά πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει την βάση πάνω στην οποία θα εργαστούμε στην συνέχεια. Επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσουμε πειράματα σε ζώα» αναφέρει ο Αλι Γιάνικ, μέλος της ερευνητικής ομάδας.

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

2 thoughts on “Βιοαισθητήρας υπόσχεται τηλεπαθητικές δυνατότητες στον άνθρωπο

  1. Ε οχι και τηλεπαθητικές
    Κατασκοπικές θα είναι
    Η τηλεπάθεια είναι έμφυτη και σε μερικούς πολύ ανεπτυγμένη

    Το θέμα είναι πως θα μπλοκάρεις τον fake τηλεπαθητικο εισβολέα

    Εδω σε θελω

  2. Θα ξεκινησω με μια φραση ”Αν οι ανθρωποι δεν ειχαμε τοσα πολλα να κρυψουμε απο τους αλλους ηδη θα ειμασταν τηλεπαθητικα οντα ΄΄ οσο για το πως διαχωριζεις το ψευτικο πλαστο με το εκ γεννετης χαρισμα ειναι πολυ απλο αλλα ταυτοχρονα και πολυσυνθετο , ενας εκ γεννετης τηλεπαθηττικος εκπεμπει αναλογικα το πλαστο ψηφιακα για να το αντιληφθεις χρειαζεσαι φυσικα τις πολυτιμες γνωσεις του πυθαγορα και αψογη αντιληψη των μουσσων .,διοτι δεχομαστε και αποστελουμε δονησεις κυμματα δλδ μουσικη η μουσικη αποτελειτε απο ψηφια μαθηματικα ειτε αναλογικα ειτε ψηφιακα και τελος η διαισθηση και το ενστικτο . Οποτε εγω που καταληγω δεν φοβαμαι κανενα πλαστο τηλεπαθητικο φοβαμαι τους δικους μας δοσιλογους δυστυχως το χαρισμα το εχουν και σκοτεινα μυαλα πολλοι με μεγαλυτερη ανεπτυγμενη την αισθηση γιατι εμεις πρεπει να ειμαστε καθαροι σε ολα και θα περασω σε κατι απολυτως γηινο , αυτη τη στιγμη που διανοιουμε γραφουμε ιστορια ταχτητε πλευρα κι αφηστε αγνοια και καψουρα ο πολεμος εχει αρχισει πανω απο 60 χρονια καποτε λεγοταν ε μφυλιος ή παγκωσμιος η δεν ξερω τι αυτος ομως φιλοι μου ονομαζετε ψιονικος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: