ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ .Νέα κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου: Φοβερές εικόνες από drone

ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ .Νέα κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου: Φοβερές εικόνες από drone  Ακόμη μια κατολίσθηση σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (15.07.2021) στον Ισθμό της Κορίνθου.

Η νέα κατολίσθηση στη διώρυγα της Κορίνθου έγινε στο πρανές της Πελοποννήσου, κάτω από τη σιδηροδρομική γέφυρα του Ισθμού.

Υπενθυμίζεται ότι η διώρυγα στον Ισθμό της Κορίνθου παραμένει κλειστή εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι κατολισθήσεις συνεχίζονται.

ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ .Νέα κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου: Φοβερές εικόνες από drone  ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ .Νέα κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου: Φοβερές εικόνες από drone  ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ .Νέα κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου: Φοβερές εικόνες από drone  ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ .Νέα κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου: Φοβερές εικόνες από drone  ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ .Νέα κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου: Φοβερές εικόνες από drone

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι συνεχείς κατολισθήσεις στον Ισθμό δημιουργούν πονοκέφαλο στους ειδικούς, τόσο για τις εργασίες όσο και για την διάνοιξη του Ισθμού.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ .Νέα κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου: Φοβερές εικόνες από drone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: