Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ. ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ. ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

 

Ενότητα 1

Η αδελφότητα της σκιάς, είναι μία μη πολιτική, μη θρησκευτική, μη οικονομική οργάνωση.

Η αδελφότητα της σκιάς ορίζεται ως μία κοινωνική και φιλοσοφική οργάνωση, που σαν ανώτερο σκοπό έχει την ανάπτυξη των πνευματικών ικανοτήτων ( των μελών της ) και την εύκολη διαβίωση αυτών, μέσα σε μια σύγχρονη κοινωνία που απαρτίζεται από διαλυμένες αξίες, ανεπίτρεπτες αδικίες και πολύχρονο κόπο προσφοράς των ανθρώπων χωρίς καμία αξιόλογη ανταμοιβή.

Η αδελφότητα της σκιάς, μέσα από τις δραστηριότητες της έχει σαν σκοπό να προσφέρει οφέλη στα μέλη της, μέσα από τον απαράβατο κανόνα της αδελφοσύνης που ισχύει μεταξύ των μελών.

Τα οφέλη αυτά ορίζονται και κερδίζονται, μέσα από τις συνεχείς προσπάθειες των μελών, να αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο σύστημα κοινωνικής δικτύωσης ( ο καθένας με την ιδιότητα και τις γνωριμίες που κατέχει ), με σκοπό την πλήρη ένωση των δυνατοτήτων καθώς και των δικτυώσεων, για να επωφελούμαστε απ’ αυτά. Στους χώρους που αναζητά, η αδελφότητα να δικτυώνεται για να αποκτούν οφέλη τα μέλη δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, αρκεί δε, να υπάρχει ουσιαστικό όφελος για τα μέλη.

 

Ενότητα 2

 

Η πολύ απλή φιλοσοφία της αδελφότητας, έχει ως εξής:

Πιστεύουμε ότι μας αξίζει να ζούμε ελεύθεροι σε μία κοινωνία που δεν μπορεί να μας την ορίσει κανένας άλλος, εκτός από τα προσωπικά μας πιστεύω και από τις προσωπικές ιδεολογικές αξίες του καθενός από εμάς.

Μας αξίζει να ζούμε, καλύτερα και ποιοτικότερα και μας αξίζει να κερδίζουμε όσα πραγματικά αξίζουμε και όχι όσα θα ήθελαν οι άλλοι να μας προσφέρουν. Δε μπορεί κανείς άλλος να μας ορίσει το τι αξίζουμε να έχουμε, εκτός από εμάς του ίδιους. Δεν είναι κανένας άλλος σε θέση να σου πει το πώς και με ποιον τρόπο θα ζεις, εκτός από τον δικό σου επιθυμητό τρόπο ζωής που εσύ ο ίδιος έχεις διαλέξει και δεν θα έπρεπε κανένας να σε εμποδίσει ή να σε αμφισβητήσει γι’ αυτό που εσύ ο ίδιος έχεις διαλέξει να ζεις. Μπορείς και πρέπει να έχεις όλα όσα αξίζεις και όχι όλα όσα σου επιβάλλουν οι άλλοι.

Η απόκτηση σεβασμού, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου.

Η απόκτηση γνώσης, είναι και αυτό δικαίωμα σου.

Η πνευματική σου ανάπτυξη χωρίς φοβίες και κοινωνικά ταμπού, καθώς και η προσωπική σου ανάπτυξη, είναι δικαιώματά σου.

Έχεις το απόλυτο δικαίωμα, να εξελίσσεσαι και να αναπτύσσεσαι, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, καθημερινά, χωρίς να απολογείσαι σε κανέναν και χωρίς να σε εμποδίζει κανείς.

Μέσα από την αδελφότητα της σκιάς, προσπαθούμε αυτή την ιδιαίτερη φιλοσοφική ιδεολογία να την κάνουμε πράξη και καθημερινότητά μας, ελέγχοντάς ( ατομικά αλλά και ομαδικά ) απόλυτα τις ζωές μας και πετυχαίνοντας ότι καλύτερο μπορούμε για την διευκόλυνση της επιβίωσής μας.

Μέσα από αυτήν την φιλοσοφία, αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε καθημερινά καθώς καλυτερεύουμε τον τρόπο ζωής μας μέσα από ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο σύστημα δικτυώσεων και ενεργειακής γνώσης.

Η ελευθερία σκέψης και του πνεύματος, είναι και αυτό αναφαίρετο και απόλυτο δικαίωμά μας!

 

Ζήσε περισσότερα δίνοντας λιγότερα… το αξίζεις!

Ενότητα 3

 

Ο τρόπος λειτουργίας της αδελφότητας:

Η αδελφότητα λειτουργεί με 2 δυνάμεις. Την βασική ενεργειακή δύναμη και την περιφερειακή δύναμη. Και οι 2 αυτές δυνάμεις έχουν τον ίδιο σκοπό αλλά διαφορετικές μεθόδους και ιδιότητες, καθώς και τακτικές. Τα υποψήφια μέλη προσεγγίζονται μόνο από μέλη της β.ε.δ. και ανάλογα την ιδιότητά τους καθώς και τα οφέλη που μπορούν να δώσουν στην αδελφότητα.

Βασική ενεργειακή δύναμη:

Απαρτίζεται από άτομα με πνευματικές ανησυχίες, που θέλουν να αναπτύσσουν καθημερινά το πνεύμα τους και να αυξάνουν τις πνευματικές τους δυνάμεις. Τέτοιες δυνάμεις, είναι οι εξής: δυνάμεις μαγνητισμού, υπνωτισμού, νοητικής γοητείας και δυνάμεις επιρροής στους άλλους. (όλες αυτές υπάγονται στον όρο ψυχικός ή ενεργειακός βαμπιρισμός, έχει σημασία να κατανοηθεί ότι ο όρος αυτός είναι καθαρά συμβολικός και όχι κυριολεκτικός. )

Αυτές οι δυνάμεις κατακτώνται από τα μέλη, μέσα από μία ταχύρυθμη ψυχολογική εκπαίδευση, πάνω στους βασικούς ψυχολογικούς κανόνες  και πάνω στις βασικές αρχές που προκαλούν αυτές τις δυνάμεις και επιφέρουν κάποια αποτελέσματα. Αυτή η δύναμη καλείται

και φιλοσοφική δύναμη, καθώς τα άτομα αυτά μαθαίνουν να σκέφτονται και να εξελίσσονται μέσα από κάποιες μυστικές τακτικές και διδασκαλίες που είναι στην διάθεση της αδελφότητας.

Ο χρόνος που χρειάζονται αυτά τα άτομα να αφιερώνουν δεν είναι μεγάλος. Η εκπαίδευση γίνεται ατομικά και στον χρόνο που μπορεί ο καθένας να αφιερώσει. Η εκπαίδευση έχει 2 στάδια. Πρώτο στάδιο είναι το θεωρητικό, όπου το μέλος λαμβάνει κάθε τόσο μία εκπαιδευτική ύλη χωρίς πίεση χρόνου για να ολοκληρωθεί και το δεύτερο στάδιο είναι η πρακτική πειραματική. Εκεί το εκπαιδευόμενο μέλος πειραματίζεται μόνο του, μέσα στην καθημερινή του ζωή, μέσα από απλές ασκήσεις.

Ο χρόνος που χρειάζεται και η δύναμη που λαμβάνει το κάθε μέλος από αυτή την ψυχολογική εκπαίδευση, είναι ανάλογα με την δική του διάθεση, προσπάθεια και μελέτη. Αυτά τα άτομα κατανοούν οποιαδήποτε ιδιότητα μπορεί να έχουν και την εξελίσσουν, ενώ την ασκούν προς το συμφέρον τους και προς το συμφέρον της αδελφότητας.

Αυτή η δύναμη λειτουργεί μέσα στην ομάδα ως εξής:

Χρησιμοποιούν την ψυχολογική δύναμη καθώς και την δύναμη της επιρροής που έχουν αποκτήσει, με στόχο να πετυχαίνουν σκοπούς που θα επωφελούν τους ίδιους και την αδελφότητα, ώστε να αυξάνεται μέσα από κάτι τέτοιο η δύναμη και η επιρροή της αδελφότητας.

Η γνώση και η εκπαιδευτική ύλη, παρέχεται από την αδελφότητα δωρεάν μόνο στα μέλη αυτής της δύναμης. Τα μέλη της β.ε.δ. ( βασική ενεργειακή δύναμη ) λαμβάνουν το καθένα μία κάρτα με 2 όψεις. Από την μία όψη εικονίζεται το βασικό σύμβολο της αδελφότητας και από την πίσω όψη, εικονίζεται το ιδιαίτερο διακριτικό σύμβολο της δύναμης που ανήκουν, δηλαδή της β.ε.δ.

Μέσα από αυτήν την δύναμη και μόνο αυτήν, (β.ε.δ.) θα ψηφίζονται τα άτομα που θα απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή, που σκοπό θα έχει να οργανώνει όλα τα θέματα και τους σκοπούς που έχει η αδελφότητα.

Υποσημείωση: τα άτομα αυτά δεν θα ξεπερνάνε τον αριθμό 5 και δεν θα έχουν καμία ανώτερη ιδιότητα από τα υπόλοιπα μέλη. Σαφώς δε, όλη η ευθύνη για την πορεία της αδελφότητας είναι σ’ αυτούς. Η ψηφοφορία για την επιλογή της 5μελούς επιτροπής θα γίνεται όποτε θεωρείτο αναγκαίο από την αδελφότητα και η ψηφοφορία θα είναι μυστική.

Στην β.ε.δ. θα συμμετέχουν τα μέλη κατόπιν δικής τους επιθυμίας πάντα.

 

Περιφερειακή δύναμη:

Αυτή η δύναμη θα απαρτίζεται από άτομα που θα έχουν επιλέξει από μόνοι τους να είναι σ’ αυτή την θέση και εν γνώση τους θα έχουν λιγότερα οφέλη από την αδελφότητα. Θα είναι άτομα με κάποιες προσβάσεις και δικτυώσεις σε διάφορους τομείς και η μοναδική τους δραστηριότητα θα είναι απλά να ανοίγουν τον δρόμο στην αδελφότητα για την οποιαδήποτε δικτύωση θέλουμε να πετύχουμε.

Αυτό θα γίνεται εφικτό, βάση των ιδιοτήτων και των γνωριμιών που θα έχουν αυτά τα άτομα.

Τα οφέλη που θα κερδίζουν τα μέλη αυτά, θα είναι ανάλογα μ’ αυτά  που θα μπορούν να προσφέρουν στην αδελφότητα. Άλλα οφέλη που θα έχουν, θα είναι η σίγουρη κάλυψη και αλληλοβοήθεια από την αδελφότητα σε οποιοδήποτε θέμα την χρειαστούν. Θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τομείς που θα έχει η αδελφότητα και που σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαν να έχουν.

Θα έχουν δε, την δυνατότητα να περάσουν στην β.ε.δ. και να γίνουν ενεργό μέλος της άλλης δύναμης, αποκτώντας έτσι και τα υπόλοιπα δικαιώματα και δυνατότητες καθώς και οφέλη που παρέχει η β.ε.δ.

Κατόπιν όμως δικής τους πάντα επιθυμίας.

Και σ’ αυτήν την δύναμη τα μέλη δεν θα χρειάζεται να αφιερώνουν ιδιαίτερο χρόνο ή να αφήνουν πίσω άλλες προτεραιότητες τους. Τα μέλη όμως αυτής της δύναμης, δεν έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν ( όποτε αυτό χρειαστεί ) για την 5μελους επιτροπή οργάνωσης.

Η αφοσίωση δεν έχει θέση στην φιλοσοφία αυτής της αδελφότητας.

Αντίθετα η δημιουργικότητα και η άνετη διαβίωση είναι που χαρακτηρίζουν την φιλοσοφία μας.

Υποσημείωση:

Τα μέλη  και αυτής της ομάδας θα είναι κάτοχοι μίας κάρτας , με 2 ιδιαίτερα διακριτικά σύμβολα που θα απεικονίζονται στις  2 όψεις  της κάρτας. Τα σύμβολα αυτά θα είναι κοινά για όλα τα μέλη της περιφερειακής δύναμης. Από την μία όψη θα απεικονίζεται το βασικό σύμβολο της αδελφότητας και από την άλλη όψη θα απεικονίζεται το διακριτικό σύμβολο της περιφερειακής δύναμης.

 

 

Ενότητα 4

 

Οι διακριτικές κάρτες που θα έχουν τα μέλη, θα είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία της αδελφότητας.

Θα ξεχωρίζουν τις 2 δυνάμεις και τα δικαιώματα αυτών και θα χρησιμοποιείται για την αναγνώριση των μελών σε οποιοδήποτε σημείο αυτά βρίσκονται. Με σκοπό να υπάρχει συνεχή αλληλοϋποστήριξη των μελών σε κάθε σημείο που θα μπορεί η αδελφότητα να έχει πρόσβαση.

Η ένδειξη της κάρτας από το ένα μέλος σε ένα άλλο, σημαίνει αυτομάτως κρυφός χαιρετισμός και την βοήθεια ή την υποστήριξη των 2 αυτών μελών με όποιο τρόπο αυτό χρειαστεί. Οποιαδήποτε στιγμή κάποιο μέλος χρειαστεί κάτι, θα ενημερώνονται αυτομάτως οι σύνδεσμοι της αδελφότητας για την άμεση ικανοποίηση ή βοήθεια του μέλους και η κάρτα θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ συνδέσμου της αδελφότητας και μέλους.

Ενότητα 5

Δικαιώματα των μελών της β.ε.δ.:

 

Τα μέλη της β.ε.δ. θα έχουν τα εξής δικαιώματα:

Πλήρης ελευθερία βουλήσεως και γνώμης. Δικαίωμα στην μυστική ψηφοφορία για την επιλογή 5μελους οργανωτικής επιτροπής.

Δικαίωμα στην δωρεάν γνώση και εκπαίδευση που παρέχει η αδελφότητα. Το δικαίωμα της συμμετοχής στην 5μελές επιτροπή.

Δικαίωμα στο να γνωρίζουν την κάθε κίνηση της αδελφότητας καθώς και όλες της, τις δικτυώσεις και όλα τα οφέλη.

Επίσης τα μέλη της β.ε.δ. θα έχουν όλα τα οφέλη που θα μπορεί να παρέχει η αδελφότητα. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα της παράνομης διαρροής  γνώσεων και πληροφοριών, που αφορούν την αδελφότητα, προς τα έξω. Θα έχουν απόλυτη υποστήριξη όλων των μελών της αδελφότητας σε κάθε περίπτωση.

 

Δικαιώματα των μελών της περιφερειακής δύναμης:

 

Τα μέλη της περιφερειακής δύναμης , θα έχουν τα εξής δικαιώματα:

Πλήρης ελευθερία βουλήσεως και γνώμης. Δικαίωμα να εισαχθούν στην δύναμη της β.ε.δ. αποκτώντας έτσι και όλα τα υπόλοιπα δικαιώματα που παρέχει η β.ε.δ. θα έχουν οφέλη ανάλογα με αυτά που ορίζει η θέση τους και η ιδιότητά τους. Θα έχουν την απόλυτη υποστήριξη όλων των μελών της αδελφότητας σε κάθε περίπτωση. Τα μέλη αυτά δεν έχουν το δικαίωμα της ψηφοφορίας για την 5μελές επιτροπή. Τα μέλη αυτά δεν έχουν το δικαίωμα της γνώσης και της εκπαίδευσης που παρέχει η αδελφότητα. Δεν έχουν το δικαίωμα της παράνομης διαρροής πληροφοριών για όσα θέματα αφορούν την αδελφότητα.

 

Υποσημείωση:

Όλα τα υποψήφια μέλη θα ενημερώνονται πλήρως για την αδελφότητα και θα έχουν αυτά, το δικαίωμα της επιλογής σε πια δύναμη να ενταχθούν. Όλα τα μέλη θα έχουν το δικαίωμα της αφάνειας, δηλαδή το να μην τα γνωρίζουν τα υπόλοιπα μέλη, αρκεί όμως να έχουν ένα ψευδώνυμο της αρεσκείας τους. Η αφάνεια μέσα στην αδελφότητα είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των μελών. Όλα τα μέλη θα έχουν επίσης το αναφαίρετο δικαίωμα να φύγουν από την αδελφότητα, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή αυτά το επιθυμούν χωρίς καμία αρνητική πράξη ή ενέργεια απέναντί τους από την αδελφότητα. Ο σεβασμός είναι δικαίωμα όλων των μελών. Η φιλοσοφία της αδελφότητας πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν σίγουρα τουλάχιστον μία ( αν όχι περισσότερες ) χρήσιμη ιδιότητα που αν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα αναπτύξει το επίπεδο ζωής και δημιουργικότητας του ανθρώπου. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε στην αδελφότητα της σκιάς σε συλλογικό επίπεδο.

 

Η δύναμη όταν είναι ενωμένη από πολλούς, τότε γίνεται δημιουργία και όφελος για αυτούς, τους πολλούς…!

 

Ενότητα 6

Τα υποψήφια μέλη όταν θα προσεγγίζονται, θα ενημερώνονται πλήρως για την αδελφότητα και αν αποφασίσουν να ενταχθούν, θα διαλέγουν από μόνα τους σε πια από τις 2 δυνάμεις θέλουν να συμμετέχουν. Αφού θα έχουν αποφασίσει, θα τους δίνεται ένα έγγραφο το οποίο θα έχει τον μυστικό όρκο της αδελφότητας καθώς και τους κανόνες ομαλής λειτουργίας.

Αφού θα συμφωνούν, θα πρέπει να υπογράφουν αυτό το έγγραφο σαν συμβολική και παραδειγματική κίνηση καλής συνεργασίας.

Υποσημείωση:

Η υπογραφή του όρκου και των κανόνων, δεν σημαίνει καμία αυθαίρετη δέσμευση γι’ αυτούς ούτε τυφλή υποταγή σε κανέναν και για κανέναν.

Υπάρχει πλήρης ελευθερία συνειδήσεως και βούλησης για όλους και σε όλες τις στιγμές.

Ενότητα 7

 

Τι σημαίνει το όνομα « αδελφότητα της σκιάς »

Η αδελφότητα χρησιμοποιεί το όνομα « σκιά » για την ιδιότητα που έχει αυτή η ιδιαίτερη λέξη.

Είναι συμβολικό και δηλώνει καθαρά και μόνο την αφάνεια και διακριτικότητα που χρησιμοποιεί η αδελφότητα αυτή για τις απόλυτα νόμιμες δραστηριότητές της.

Η αδελφότητα δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση ή άλλου είδους φανατική ομάδα που να υποστηρίζει την αυθαίρετη ή κάθε είδους βία.

Η αδελφότητα δεν είναι τρόπος ή μέσον εντυπωσιασμού.

Η αδελφότητα δεν προτίθεται να εκμεταλλεύεται κανένα από τα μέλη της. Σαν σκοπό της έχει την καλή συνεργασία και όχι τον ανταγωνισμό μεταξύ των μελών της.

Η αδελφότητα δεν έχει σκοπό να εμπλέκεται σε καμία παράνομη ή εγκληματική δραστηριότητα όπως τις ορίζει το σύνταγμα του κράτους.

Η αδελφότητα δεν είναι παραθρησκευτική ή σατανιστική ομάδα.

Η αδελφότητα δεν απαιτεί υποταγή και αφοσίωση από τα μέλη της. Πιστεύουμε στην απόλυτη ελευθερία βούλησης.

Η αδελφότητα δεν επιζητεί οικονομικά ανταλλάγματα ή άλλου είδους χρηματικές συνδρομές από τα μέλη της.

 

ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.

 

Υποσημείωση:

Το παρών καταστατικό δίνεται μόνο στα άτομα που θεωρούνται υποψήφια μέλη, ως ενημερωτικό περί της αδελφότητας της σκιάς, καθώς και στα ήδη υπάρχοντα μέλη αυτής!

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ. ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ

  1. Χρήστο καλησπέρα,μ’αυτά που μας λες για τις μασονικές στοές κ.τ.λ το ΚΚΕ δεν είναι ένα είδος
    μασόνων?Γιατί καθόσον ξέρω απο προσωπική πείρα δεν ξέρω κουμμουνιστή χωρίς λεφτά,και κατά
    δεύτερον ,εάν μπείς σε παρέα κουμμουνιστών και σε αποδεχτούν δε μένεις χωρίς δουλειά ποτέ,
    έχουν κύκλωμα και σε βολεύουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: