Παγκόσμια ανησυχία: Σαρκοφάγο βακτήριο εξαπλώνεται ραγδαία . ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ.

 

Παγκόσμια ανησυχία: Σαρκοφάγο βακτήριο εξαπλώνεται ραγδαία . ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ.  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ. ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΟΒΟΡΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για την ανθρωπότητα, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να έχει ήδη κλιμάκιο στην περιοχή όπου παρουσιάστηκαν τα κρούσματα.

Μπροστά σε μια νέα, απίστευτη λοίμωξη ήρθαν γιατροί στην Αυστραλία καθώς εμφανίστηκαν κρούσματα από σαρκοβόρο βακτήριο σε ανθρώπους!

Η λοίμωξη ονομάζεται Buruli και προκαλεί έλκη σε όλο το σώμα, χωρίς ωστόσο να προκαλεί πόνο στον ασθενή, με αποτέλεσμα τεράστιες πληγές. Η λοίμωξη προκαλείται από βακτήριο το οποίο με τις τοξίνες του, προκαλεί παράλυση στο δέρμα και για αυτό οι ασθενείς δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα άμεσα.

Παγκόσμια ανησυχία: Σαρκοφάγο βακτήριο εξαπλώνεται ραγδαία . ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ.

Τα πρώτα κρούσματα στην Αυστραλία έχουν εντοπιστεί σε περιοχές της Μελβούρνης και πρόκειται για τα πρώτα καταγεγραμμένα σε μη παραθαλάσσια περιοχή.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε σχετικά: «Παρά την εμφάνιση της λοίμωξης Buruli, η οποία προκαλείται από περιβαλλοντικό βακτήριο, είναι άγνωστη η συχνότητα μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η πρώιμη διάγνωση και η αντιμετώπιση φέρνει άμεσα αποτελέσματα, αλλιώς μπορεί να επιφέρει θάνατο και μακροχρόνια αναπηρία».

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: