Σαρηγιάννης για πανδημία: «Άνοιγμα» κανονικό από το τέλος Μαΐου

Σαρηγιάννης για πανδημία: «Άνοιγμα» κανονικό από το τέλος Μαΐου  “Είναι απαραίτητο το lockdown…Θα ήθελα το ποσοστό τηλεργασίας να ανέβει στο 70% και να το κρατήσουμε και σε βάθος χρόνου. Όχι μόνο για το lockdown. Χρειάζονται έλεγχοι και εταιρική ευθύνη”.

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μιλώντας στο δελτίο του Star.

Σε ερώτηση για το αν είναι επαρκής ο χρόνος του lockdown, μέχρι το τέλος του μήνα, ο κύριος Σαρηγιάννης απάντησε:

“Είναι επαρκής ο χρόνος αν τα εφαρμόσουμε τα μέτρα, για να πετύχουμε αποσυμπίεση της διασποράς και στα νοσοκομεία μας στην Αττική… Μετά, θα πρέπει να συνεχίζουμε να διαχειριζόμαστε την πανδημία, αλλά τότε θα είμαστε σε καλύτερες συνθήκες… Αν θέλουμε ένα κάποιου είδους καλό Πάσχα”

Όπως είπε ο κύριος Σαρηγιάννης, με το τωρινό lockdown μπορεί κανείς να διαχειριστεί την κατάσταση, ακόμα και χωρίς ένα είδος “ακορντεόν” αργότερα. Και μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, να περιλαμβάνει κι ένα άνοιγμα της εστίασης από τον Απρίλιο κι έπειτα. Σε ερώτηση για το πότε “βλέπει” ένα κανονικό άνοιγμα της αγοράς και της κοινωνίας, χωρίς “ακορντεόν” ο ίδιος απάντησε:

“Από το τέλος Μαΐου και έπειτα, αυτό είναι εφικτό”.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

2 thoughts on “Σαρηγιάννης για πανδημία: «Άνοιγμα» κανονικό από το τέλος Μαΐου

  1. Ρε Χρηστάρα χρονοταξιδιώτης είσαι?Δεν ξεμπερδευουμε με τίποτα απ”αυτούς.Συγχαρητήρια πάντως, γιατί σε αυτούς που ενημερώνουν σωστά τον κόσμο χωρίς προσωπικό όφελος αν μη τι άλλο μια λεκτική επιβράβευση δεν μας κοστίζει τίποτα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν και σε ευχαριστώ προσωπικά!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: