Διακοπή ρεύματος: Μπλακ άουτ σε Πειραιά, Περιστέρι, Αιγάλεω .Εκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.

Διακοπή ρεύματος: Μπλακ άουτ σε Πειραιά, Περιστέρι, Αιγάλεω .Εκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.  Ξαφνική διακοπή ρεύματος έγινε σε πολλές περιοχές της Αττικής. Άγνωστο παραμένει πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις περιοχές που έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση είναι το Χαϊδάρι, το Παγκράτι, η Νίκαια, ο Πειραιάς, η Δραπετσώνα, το Κερατσίνι, Άνω Λιόσια.,Νέα Σμύρνη, Δάφνη, Μοσχάτο, Πέραμα και πολλές περιοχές ακόμη της Δυτικής Αττικής έχουν ολικό μπλακ άουτ.Διακοπή ρεύματος: Μπλακ άουτ σε Πειραιά, Περιστέρι, Αιγάλεω .Εκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.

Η διακοπή ρεύματος έγινε λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ, μετά από έκρηξη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Από την έκρηξη προκλήθηκε μεγάλο πρόβλημα στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ.

Το αποτέλεσμα ήταν να βυθιστεί στο σκοτάδι η μισή Αττική αλλά και πολλές περιοχές στην Πελοπόννησο, όπως περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Κορινθίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έγινε κλήση για τη φωτιά στις 22.50 και στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες. Η φωτιά είναι ακόμα είναι σε εξέλιξη.

Τα στελέχη του ΑΔΜΗΕ έχουν ξεκινήσει χειρισμούς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Ήδη σε ορισμένες περιοχές του κέντρου των νοτίων και δυτικών προαστείων έχει αποκατασταθεί.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

2 thoughts on “Διακοπή ρεύματος: Μπλακ άουτ σε Πειραιά, Περιστέρι, Αιγάλεω .Εκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: