Ζητάνε να ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ λόγω κρίσης με την τουρκία… ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ πρωθυπουργός κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας…!!!

Ζητάνε να ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ λόγω κρίσης με την τουρκία... ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ πρωθυπουργός κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας...!!!

Με σχόλια στο διαδίκτυο που έριχναν την «ιδέα» αναβολής των εκλογών, λειτουργώντας πιθανά διερευνητικά προς την κοινή γνώμη για να μετρήσουν αντιδράσεις, οι μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ καταστρώνουν το σχέδιο παραμονής τους στην εξουσία. Εκμεταευόμενοι εναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ όπως είναι η τουρκία…

Ετσι, την αρχή για τα συγκεκριμένα μηνύματα, έκανε ο Ανδρέας Παναγόπουλος, μετακλητός υπάλληλος της κυβέρνησης Τσίπρα και στενός συνεργάτης του Χριστόφορου Βερναρδάκη που εδρεύει στο Μαξίμου, Σε μήνυμά του στο Twitter, μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί ως «Ανεμος Ναυτίλος» έγραψε πως «Η λογική λέει ότι θα πρέπει να ανασταλεί κάθε προεκλογική δραστηριότητα» και μάλιστα για να δώσει κι έναν πιο επιτακτικό τόνο, όπως σημειώνει και η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», προσέθεσε και το «Τώρα!».

Ακολούθησε στο Τwitter, ένα από τα πολύ γνωστά τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, τη «Τσαμπίκα Παπαδήμα», που συχνά δηλώνει τη λατρεία της στον Αλέξη Τσίπρα να γράφει: «Η κατάσταση με την Τουρκία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και η μόνη λογική κίνηση είναι η αναβολή των εκλογών και ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Προέχει το εθνικό συμφέρον και όχι η μανία του Μητσοτάκη να κυβερνήσει».

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών», Δημήτρης Κανελλόπουλος, μέσα από το Twitter account του @tetRadio: «Το σωστό πάντως είναι αν η κατάσταση με την Τουρκία είναι έκρυθμη, να αναβληθούν οι εκλογές επ’ αόριστον», έγραψε για να εισπράξει αποδοκιμασίες, ακόμα και από τον Νίκο Χατζηνικολάου που τον διόρθωσε λέγοντας πως αυτά καλό είναι να μη λέγονται ούτε για αστείο.

ΠΗΓΗ https://www.stoxos.gr/

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: