«Στην Τουρκία όποιος φορέσει Κίτρινο Γιλέκο θα ταφεί χωρίς σάβανο»! Ο Μπαχτσελί απειλεί προκαταβολικά  «Οποιοσδήποτε στην Τουρκία σχεδιάζει κινητοποιήσεις όπως αυτές των Κίτρινων Γιλέκων στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα πληρώσει βαρύ τίμημα», δήλωσε ο ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικιστικού Κινήματος της Τουρκίας (MHP),Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όπως το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ανησυχεί το καθεστώς Ερντογάν για διαδηλώσεις και βάζει τον ακροδεξιό Γκρίζο Λύκο να απειλεί;

Ο Μπαχτσελί, σύμμαχος του Τούρκου προέδρου , δήλωσε ότι όσοι σχεδιάζουν διαμαρτυρίες σαν κι αυτές που έγιναν στο Gezi Park, θα το μετανιώσουν.

Οι διαδηλώσεις του Gezi Park, οι οποίες ξεκίνησαν ως ειρηνική διαμαρτυρία για έναν χώρο στην πράσινου στην Κωνσταντινούπολη το 2013, μετατράπηκαν σε διαδηλώσεις .

«Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να μιμηθεί την τρομοκρατία των διαδηλώσεων σε ολόκληρη τη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να ξέρει εκ των προτέρων ότι θα π

ληρώσει υψηλό τίμημα. Εκείνοι που θα φορέσουν κίτρινα γιλέκα διατρέχουν τον κίνδυνο να ταφούν χωρίς σάβανο. Αυτό το ζήτημα δεν είναι αστείο», δήλωσε ο Μπαχτσέλι.

Πηγή: militaire.gr