ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπημένες φίλες και φίλοι.

Ήταν χρόνια πριν . Στις 18/10/2007 όπου ξεκίνησα το blog μου με ένα λακωνικό μήνυμα που έλεγε “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ BLOG MOY ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ”.

Πέρασαν 4 χρόνια και στις 6/1/2012 ξεκίνησε κανονικά η πορεία μέσα στην ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ το ανηφορικό μονοπάτι της προδοσίας. Έτσι η ανηφόρα ( ΑΝΟΠΑΙΑ) ήταν δύσκολη στην αρχή και το μονοπάτι (ΑΤΡΑΠΟΣ) στενό.
Μαζεύτηκαν πολλοί φίλοι και όπως λέω  ξύπνησα και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε
τους βαρβάρους ξένους ή μη στην ΑΤΡΑΠΟ για να μην δεχθούμε άλλη προδοσία στην Ελλάδα.
Μου δώσατε την αγάπη σας και την υποστήριξη σας τόσα πολλά χρόνια. Με είδατε στα καλά μου
και στα κακά μου. Είδατε τι επιθέσεις δέχθηκα και τι επιτυχίες είχα όλα αυτά τα χρόνια . Τι να πρωτοθυμηθώ.Μένω μονό στα 9500+ άρθρα στις 230 εκπομπές και αλλά.
Ευνόητο είναι όλα αυτά τα χρόνια μέσα στους φίλους και τις φίλες να μαζευτούν και ΕΧΘΡΟΙ.
Που χτυπάνε έμενα αλλά στην πραγματικότητα χτυπάνε εσάς. Τώρα προσπαθούν να ρίξουν το blog μου. Δέχθηκα την επίθεση στωικά και σήμερα απαντάω. Με ευγένεια και σεβασμό σε όλους και όλες και αμείλικτος ενάντια σε αυτούς που θέλουν το αντίθετο από εσάς. Θέλουν να σβήσουν κάτι που δεν σβήνεται.

Από τις 12/12/2018 η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ γίνεται site.Και το link του:

https://www.anopaia-atrapos.com/

Αναβαθμισμένο , πιο γρήγορο πιο ευέλικτο πιο ασφαλές.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την παλαιά διεύθυνση kastamonitis. blogspot.com η την νέα ckastamonitis.com .Απλά θα γίνεται ανακατεύθυνση (redirect) στο νέο link.
Σας προσκαλώ να το επισκεφτείτε και να μου στείλετε τις παρατηρήσεις σας με όποιο τρόπο θέλετε.
Το μονοπάτι μας η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ έγινε πλατύτερο για εμάς και πιο στενό για τους εχθρούς της Ελλάδας.

Σηκώστε τις ασπίδες. Ο εχθρός έρχεται. Η μάχη ξεκινάει. Θα νικήσουμε…

https://www.anopaia-atrapos.com/
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ
ΑΘΗΝΑ / ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018.
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

6 thoughts on “ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  1. Πολύ ωραία η καινούργια ιστοσελίδα κύριε Χρήστο. Έτσι έπρεπε. Τα θέματα σε κατηγορίες και προσιτά για ανάγνωση χωρίς διαφημίσεις και πολλά πρόσθετα που επιβραδύνουν, κουράζουν και εκνευρίζουν, όπως κακώς τα έχουν άλλοι. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλορίζικο. Λιγο το background κουράζει που ειναι κόκκινο, είναι έντονο και χτυπάει άσχημα. Σε μαύρο χρώμα θα ήταν πολύ πιό ξεκούραστο. Καλές γιορτές εκεί στις Βρυξέλλες.

  2. ΣΥΝΕΧΙΣΕ κ.ΧΡΗΣΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ Κ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ BACKGROUND EINAI (ΚΑΠΩΣ),ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

  3. Κύριε Κασταμονιτη παρακολουθώ την προσπάθειά σας χρόνια τώρα και πραγματικά σας ευχαριστώ για τα ενδιαφέροντα άρθρα σας. Η καινούργια ιστοσελίδα είναι αρκετά καλά δομημένη αλλά κάτι με ενοχλεί οπτικά απο την πρώτη στιγμή. Το χρώμα! Ειλικρινά με κουράζει και έχει κάτι το μουντό. Το λευκό πιστεύω ότι θα είναι κατάλληλο και δεν θα με απωθεί. Είναι χρώμα που ξεκουράζει ,είναι φως…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: