Ελληνικές διόπτρες επέλεξε ο Γερμανικός Στρατός
Ελληνικές διόπτρες επέλεξε ο Γερμανικός Στρατός

Η εταιρεία ΤΗΕΟΝ SENSORS ανακοινώσε την υπογραφή συμφωνίας με τον γερμανικό στρατό για το σχεδιασμό και παραγωγή 1.700 δίκυαλων νυχτερινής όρασης. Πρόκειται για διόπτρες νυχτερινής παρατήρησης,οι οποίες ενισχύουν το αστρικό φως επιτρέποντας στο χειριστή τους να βλέπει ακόμα και σε συνθήκες απόλυτου σκότους.
Προορίζονται να τοποθετηθούν στα οχήματα του στρατού που έχουν ως βασική αποστολή τις νυχτερινές επιχειρήσεις.Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη του επόμενου έτους και θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο του 2019.  Ο όμιλος της Θέων έχει παράξει χιλιάδες διόπτρες σκόπευσης και για τον Ελληνικό Στρατό.
Οι ιδιωτικές αμυντικές εταιρείες αποδεικνύουν καθημερινά τη δυνατότητα τους να παράξουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς αντιμετωπίζονται ως ίσης επιχειρησιακής αξίας με αμερικανικά,γαλλικά και γερμανικά συστήματα. Όλα αυτά έρχονται σε άμεση αντίθεση με την κρατική αμυντική βιομηχανία,η οποία καρκινοβατεί υπό το βάρος της διαθφοράς, της ιδεοληψίας και της έλλειψης οράματος.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: