Τρομακτική Ιστορία: Φυλακισμένοι στον Πίνακα
Τρομακτική Ιστορία: Φυλακισμένοι στον Πίνακα
Πριν πενήντα- εξήντα χρονιά, σε ένα απομονωμένο από τον κόσμο χωριό, έγινε μια αποτρόπαια δολοφονία. Στο ‘Αρχοντόσπιτο’ όπως τότε το φώναζαν , η οικογένεια που ζούσε τότε εκεί βρέθηκε σε άθλια κατάσταση..Όλα τα μελή της οικογενείας βρεθήκαν ακρωτηριασμένα και παρατημένα σε μια λίμνη του δικοί τους αίματος.. Το ίδιο ακριβώς τέλος είχε και η οικογένεια πριν από αυτήν, και η οικογένεια πριν από αυτήν και πίσω στο παρελθόν άλλες γενιές πριν από αυτές .. Πολλές ιστορίες λέγονται από τότε έχοντας ως αφετηρία την χρονολογία του 1910. 
Η ΠΡΩΤΗ Οικογένεια όπως λέγαν οι παλιότεροι, υποστηρίζουν πως ξεκίνησαν αυτόν τον αλυσιδωτό εφιάλτη. 
Ήταν τότε η νύχτα, περίεργα ήσυχη, όταν ξαφνικά ακουστήκαν ανάμεικτες φωνές οργής και τρόμου και στην συνεχεία νεκρική σιγή.. Μάρτυρας ο εβδομηντάχρονος κηπουρός ο οποίος έντρομος είπε στις τοπικές τότε αρχές πως όλα ξεκίνησαν απο μια διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού.Στην συνεχεία υποστήριξε, πως ο πατέρας άρχισε να φέρεται τρομακτικά περίεργα , άρπαξε έναν σουγιά απο το γραφείο και ‘θολωμένος’ σκότωσε με μακάβριο τρόπο την γυναικά του, τον γιο του την θετή κόρη του.. και στο τέλος αυτοκτόνησε με τον ίδιο σουγιά. Την ιστορία αυτή την διηγούνται μέχρι και σήμερα σε αυτό το χωριό με πολλές παραλλαγές.. 

Μια υπόθεση είναι πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο και αυτός ηταν ο λόγος που οι οικογένειες είχαν τέτοιο αποτρόπαιο τέλος και πιο συγκεκριμένα παρέες ανά καιρούς που έχουν μπει παράνομα στο παρατημένο σπιτι, παρατήρησαν πως στον παμπάλαιο, ξεθωριασμενο κρεμασμένο πινάκα πάνω απο το μισογκρεμισμένο τζάκι που απεικονίζονταν η ΠΡΩΤΗ οικογένεια , στο ζωγραφισμένο τραπεζάκι διπλά από την θετή κόρη υπήρχε πάντα ενας ανοιχτός σουγιάς. Κι όμως.. σε κάθε επέτειο θανάτου των οικογενειών, τα πρόσωπα της οικογενείας που απεικονίζονταν στον πινάκα ήταν τρομακτικά αλλοιωμένα και ο σουγιάς έλειπε απο την θέση του…

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: