Πρασινωπό Αντικείμενο Μεγαλύτερο του Δία Πλησιάζει την Γη και Εμφανίστηκε από το Πουθενά
Πρασινωπό Αντικείμενο Μεγαλύτερο του Δία Πλησιάζει την Γη και Εμφανίστηκε από το Πουθενά

Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι ένα τεράστιο αντικείμενο πλησιάζει την Γη. Το μέγεθος του είναι δύο φορές μεγαλύτερο του Δία και από τηλεσκόπιά μας, μπορούμε να το δούμε να λάμπει με ένα πράσινο φως.
Ερασιτέχνες αστρονόμοι, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει όντως ένα άγνωστο αντικείμενο και κατά την γνώμη τους είναι ένα άγνωστο είδος κομήτη. Ο αστρονόμος Michael Jager, είδε αυτόν τον κομήτη μέσα από το τηλεσκόπιό του και πιστεύει ότι η διάμετρός του είναι περίπου 260.000 χιλιόμετρα όση δηλαδή και αυτή του Δία. Λέει επίσης ότι αυτό το μέγεθος του αντικειμένου, το κάνει εύκολο στόχο για τα τηλεσκόπια μας

Οι ανεξάρτητοι ερευνητές στα ufo, πιστεύουν ότι όλο αυτό είναι πολύ χειρότερο απ΄ότι φαίνεται και λέγεται. Σσύμφωνα με την dailystar.co.uk, ο Tyler Glocker, από το κανάλι secureteam10 του YouTube, σημείωσε ότι μπορεί να μην είναι καν κομήτης από την στιγμή που δεν έχει ουρά. Είπε επίσης ότι υπάρχουν δύο αντικείμενα στο κέντρο του ’’κομήτη’’ και όχι ένα.
Με βάση ανάλογες εκτιμήσεις, είναι επίσης πιθανόν αυτό το αντικείμενο να είναι ο «γνωστός» στους συνωμοσιογράφους ως πλανήτης Nibiru. Ωστόσο, με βάση τους επιστήμονες, ο πλανήτης αυτός είναι μυθικός, δηλαδή δεν υπάρχει διόλου στην πραγματικότητα. Έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά την ύπαρξη αυτού του πλανήτη και υποστηρίζουν ότι «υπάρχει» μόνο στους μύθους των Σουμερίων, όπως διαβάζουμε στο earth-chronicles.com.
Παρόλα αυτά, οι επιστήμονες, ξαφνικά, κάνουν ένα βήμα πίσω όταν πρόσφατα όλα άλλαξαν καθώς συνάδελφοι των «αρνητών του Νιμπίρου» έχουν στα χέρια τους σοβαρές ενδείξεις ότι ένας «αόρατος» στα τηλεσκόπια πλανήτης υπάρχει κάπου στα βάθη του Ηλιακού μας συστήματος και ενδεχομένως πλησιάζει την Γη μόνο μια φορά κάθε 4.500 χρόνια. Ακόμα και η ίδια η NASA δέχεται αυτή την πιθανότητα.
Το όνομα που προσωρινά δόθηκε σε αυτό το άγνωστο και μη ορατό ακόμα ουράνιο σώμα είναι «πλανήτης 9». Άραγε έχει σημασία αν ο καθένας τον ονομάζει έτσι ή αλλιώς; Σημασία έχει ότι ουσιαστικά φαίνεται να υπάρχει. Σημασία έχει ότι οι επιστήμονες φοβούνται την ονομασία Νιμπίρου, όχι επειδή είναι ένας μυθικός πλανήτης, αλλά μάλλον επειδή το όνομά του συνδέεται με καταστροφές που προκαλεί στο πέρασμά του.
Υποστηρίζεται δηλαδή ότι ο Nibiru, έχει προκαλέσει και προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στους πλανήτες που συναντά στον δρόμο του. Ακόμα και όταν είναι μακριά απ’ την Γη, κατά το απώτατο παρελθόν, της έχει προκαλέσει προβλήματα. Ως εκ τούτου, η απότομη αλλαγή του κλίματος στην Γη το τελευταίο χρονικό διάστημα αποδίδεται στην επιρροή αυτού του τεράστιου κοσμικού σώματος (Νιμπίρου) που προκαλεί ανεξήγητα προβλήματα και αλλαγές στην Γη.
Οι επιστήμονες αρνούνται αυτά τα πράγματα, αλλά δέχονται υπο προϋποθέσεις την ύπαρξη ενός τέτοιου πλανήτη. Πολλοί, όμως, πιστεύουν ότι κρύβουν την αλήθεια.
Τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά; Κανείς από εμάς τους απλούς ανθρώπους δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Την πραγματική αλήθεια την γνωρίζουν μόνο οι υψηλά ιστάμενοι και κάποια στιγμή θα φανεί.
ΠΗΓΗ diadrastika.com

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: