Οι κλήσεις των Τούρκων σε Έλληνες χειριστές μαχητικών και η “πληρωμένη” απάντηση ενός απ΄αυτούς ( “Είμαι ο χάρος κι έρχομαι”…)
Οι κλήσεις των Τούρκων σε Έλληνες χειριστές μαχητικών και η “πληρωμένη” απάντηση ενός απ΄αυτούς ( “Είμαι ο χάρος κι έρχομαι”…)

                                               “Είμαι ο χάρος κι έρχομαι”…
Οι Τούρκοι με κλήσεις τους από επίγεια ραντάρ τους ,καλούσαν χθες χειριστές ελληνικών F-4 Phantom που συμμετείχαν σε άσκηση στη Σάμο, να απομακρυνθούν, γιατί όπως τους έλεγαν “πετάτε σε τουρκικό εναέριο χώρο”.
Η πρακτική αυτή έχει αρχίσει να γίνεται ….ρουτίνα σ΄ ότι αφορά στον τρόπο με τον οποίο οι Τούρκοι προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Αιγαίο.
Παλιότερα περιορίζονταν στην περιοχή του Καστελόριζου ή σε περιοχές όπου βρίσκονται μικρά νησιά τα οποία οι Τούρκοι έχουν συμπεριλάβει στις λίστες των περιοχών που κατά τις παράλογες διεκδικήσεις τους είναι “γκρίζες”.
Πριν μερικές ημέρες υπήρξε περιστατικό κατά το οποίο τουρκική φρεγάτα που έπλεε στο Αιγαίο ζήτησε από χειριστές ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών “αναγνώριση ταυτότητας”! Αν και οι Έλληνες χειριστές αγνοούν εντελώς αυτές τις κλήσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση Έλληνας χειριστής απάντησε στον Τούρκο δίνοντας την ταυτότητά του: “Είμαι ο χάρος κι έρχομαι”…

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “Οι κλήσεις των Τούρκων σε Έλληνες χειριστές μαχητικών και η “πληρωμένη” απάντηση ενός απ΄αυτούς ( “Είμαι ο χάρος κι έρχομαι”…)

  1. λογια και μονο λογια μοδιστρων και τιποτα αλλο εχουμε ρεκορ παραβια σεων αδικοχαμενων ιπταμενων και μιλατε κιολας παρτε μπρος ρε τι περιμενετε? ΤΟ ΧΑΡΟ?.505ΤΠΝ ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΡΕ ΚΕΝΤΙΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: