Θρίλερ με εναέρια κατασκοπεία στην Ανδραβίδα!
Θρίλερ με εναέρια κατασκοπεία στην Ανδραβίδα!

«Ύποπτη πτήση» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο από ελικόπτερο τύπου Eurocopter AS350 Écureuil., πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των επιβαινόντων.
Συγκεκριμένα το ελικόπτερο, νοικιασμένο από Αλβανό υπήκοο, είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης για να πετάξει πάνω από το Λουτράκι, ωστόσο βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.
Όταν εντοπίστηκε να πετάει πάνω από το αεροδρόμιο ο χειριστής κλήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή και οδηγήθηκε στην αεροπορική βάση των Μεγάρων. Εκεί συνελήφθησαν οι δύο επιβαίνοντες, ο Γερμανός χειριστής του ελικοπτέρου και ένας Γάλλος υπήκοος που επέβαινε σε αυτό.
Μέσα στο ελικόπτερο βρέθηκαν και κάμερες. Στις έρευνες της υπόθεσης συμμετέχει και η ΕΥΠ, ενώ το ελικόπτερο παραμένει στα Μέγαρα.
Οι επαγγελματίες κατάσκοποι, πάνως, δύσκολα θα νοίκιαζαν ελικόπτερο για να πετάξουν με τόσο εξόφθαλμο τρόπο πάνω από στρατιωτική εγκατάσταση, και χωρίς εγκεκριμένο σχέδιο πτήσης. Επίσης προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως εξειδικευμένες ιστοσελίδες το παρουσίασαν ως «κατασκοπικό θρίλερ» με αλβανούς επιβαίνοντες, ενώ Αλβανός είναι ο άνθρωπος που νοίκιασε το ελικόπτερο στους Γάλλους.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: