ΕΚΤΑΚΤΟ : Οι Τούρκοι θα κατηγορήσουν τους Έλληνες αιχμαλώτους για κατασκοπεία – «Βρέθηκαν» στρατιωτικά σχέδια στα κινητά τους.
ΕΚΤΑΚΤΟ : Οι Τούρκοι θα κατηγορήσουν τους Έλληνες αιχμαλώτους για κατασκοπεία - «Βρέθηκαν» στρατιωτικά σχέδια στα κινητά τους.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «τραβάει» ως φαίνεται το σχοινί καθώς πριν από λίγο τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν ότι «βρέθηκαν»  στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στην εξωτερική μνήμη του κινητού ενός εκ των δύο Ελλήνων που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
Όπως αναφέρει η «έρευνα» στα ψηφιακά δεδομένα συνεχίζεται. Δεν «αποδεσμεύουν» λεπτομέρειες προς το παρόν ως προς τι ακριβώς ανακάλυψαν και τι εννοούν όταν αναφέρονται σε στρατιωτικά σχεδιαγράμματα.

ΕΚΤΑΚΤΟ : Οι Τούρκοι θα κατηγορήσουν τους Έλληνες αιχμαλώτους για κατασκοπεία - «Βρέθηκαν» στρατιωτικά σχέδια στα κινητά τους.

Έτσι λοιπόν η Χουριέτ στην τουρκική έκδοση αναφέρει: «Ψηφιακό υλικό βρέθηκε στα κινητά του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του Λοχία ΕΠΟΠ Δημήτριου Κούκλατζη, οι οποίοι συνελήφθησαν κοντά στο Pazarkule στις 2 Μάρτιου κατά την περιπολία στα σύνορα από την ειδική μονάδα συνοριοφυλακής τους «Αετούς των Συνόρων» της Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας»
Βρέθηκε ότι στα κινητά τους υπήρχαν εικόνες σε εξωτερική μνήμη που στάλθηκαν σε ειδικά ερευνητικά εργαστήρια. Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξεταστεί όλο το ψηφιακό υλικό ενώ μελετάται η εξωτερική μνήμη. Έχει διαρρεύσει ότι βρέθηκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα»

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: