Κυκλοφόρησε στο Ισραήλ συλλεκτικό μετάλλιο με τον 3ο Ναό του Σολωμόντα και τον Ντ. Τραμπ
Κυκλοφόρησε στο Ισραήλ συλλεκτικό μετάλλιο με τον 3ο Ναό του Σολωμόντα και τον Ντ. Τραμπ

Ενα καινούριο συλλεκτικό μετάλλιο που στη μία του πλευρά απεικονίζει το 3ο Ναό του Σολωμόντα και στην άλλη τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντ.Τραμπ και τον Πέρση Βασιλιά Cyrus,κυκλοφόρησε από το νομισματοκοπείο σε 1.000 αντίτυπα,προκαλώντας τον Αμερικανό πρόεδρο να υποστηρίξει την εβραϊκή απαίτηση στο Όρος του Ναού.


Τα κέρματα πωλήθηκαν στο κοινό προς  $ 50 και η ζήτησε ξεπέρασε  όλες τις προσδοκίες.

Κυκλοφόρησε στο Ισραήλ συλλεκτικό μετάλλιο με τον 3ο Ναό του Σολωμόντα και τον Ντ. Τραμπ
To Βreaking Israel News αποκάλυψε πρώτο την είδηση για το νέο κέρμα,που έκανε αίσθηση στον ισραηλινό Τύπο και στη συνέχεια ακολούθησαν οι New York Times,το Newsweek,το Reuters, το Associated Press και άλλα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
«Είναι σαφές ότι το ενδιαφέρον για το ναό είναι πολύ ισχυρότερο και πολύ πιο οικουμενικό απ ‘ό, τι πιστεύαμε προηγουμένως», δήλωσε ο Mordechai Persoff, o οποίος ίδρυσε το εκπαιδευτικό κέντρο Mikdash.
Ο Περσόφ δήλωσε ότι την Κυριακή άρχισαν να μεταφέρουν νομίσματα στο Χονγκ Κονγκ, την Ιρλανδία, την Πολωνία, την Κίνα, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, αν και οι περισσότερες από τις παραγγελίες προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η υποστήριξη για τον τρίτο ναό αυξάνεται.
Η πηγή της ιδέας πίσω από το νόμισμα είναι το βιβλικό ασημένιο μισό σέκελο που συλλέχτηκε στα χρόνια του Ναού , από κάθε Εβραίο άνδρα. Το μενταγιόν του Tραμπ δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις αυτού του βιβλικού νόμου, αλλά τα έσοδα από τις πωλήσεις του κέρματος θα προχωρήσουν σε προγράμματα εκπαίδευσης του κοινού σχετικά με τον εβραϊκό ναό.
Ο Persoff είπε στο Breaking Israel News ότι αν η ζήτηση μεγαλώσει, θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να φτιάξουν μια μεγαλύτερη περιορισμένη ειδική έκδοση του Temple Coin με βάση το σημερινό σχέδιο.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: