Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Συνέλαβαν άνδρα που έκρυβε πάνω από 50 πυροκροτητές
Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Συνέλαβαν άνδρα που έκρυβε πάνω από 50 πυροκροτητές

Η σύλληψη έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου (27.01.2018) στο κέντρο της Αθήνας – Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι Αφγανός – Οι αστυνομικοί ερευνούν επαφές του με άτομα του αντιεξουασιαστικού χώρου

Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική άργα το βράδυ του Σαββάτου (27.01.2018), στο κέντρο της Αθήνας, ένας νεαρός, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι Αφγανός. Περιφερόταν στο κέντρο ως άστεγος, αλλά τις νύχτες έβρισκε κατάλυμα σε -υπό κατάληψη- κτίρια, όπου φιλοξενούνται αλλόδαποι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έκρυβε πάνω από 50 πυροκροτητές, ηλεκτρικούς και ηλεκτρονικούς, καθώς και πολλές πλαστές ταυτότητες.
Για την σύλληψη του έκανε λόγο και το αντιεξουασιαστικό site, Indymedia.
Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Συνέλαβαν άνδρα που έκρυβε πάνω από 50 πυροκροτητές
Ο νεαρός άνδρας κρατείται και ανακρίνεται στην Αντιτρομοκρατική. Μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σαφείς εξηγήσεις για το επικινδυνο υλικό που είχε στην τσάντα του.
Οι αστυνομικοί ερευνούν επαφές του με άτομα του αντιεξουασιαστικού χώρου. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.
Κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί για διάφορα μικροαδικήματα, ανάμεσά τους και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. Κατά τις συλλήψεις του, είχε καταγραφεί με διαφορετικά ονόματα και εθνικότητες, παρουσιάζοντας αντίστοιχα έγγραφα.
Τις τελευταίες δέκα ημέρες, είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από την Κρατική Ασφάλεια, καθώς είχαν επισημανθεί σημαντικές επαφές που είχε με άτομα, γνωστά στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Από τη στιγμή που βρέθηκαν οι πυροκροτητές, την έρευνα ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική, ενώ στο πληροφοριακό επίπεδο των ερευνών εμπλέκεται και η Κρατική Ασφάλεια.

Η σύλληψη

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη στον Λυκαβηττό. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε ένα κατάστημα και δεν δεχόταν να πληρώσει. Κλήθηκε η αστυνομία και τον οδήγησε στο Α.Τ. Εξαρχείων.
Στη συνέχεια εμφανίστηκε κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας και έγινε επί τόπου έρευνα.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: