ΕΚΤΑΚΤΟ .ΕΝΩ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ Μ.Ι.Τ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΓΕΣ ΛΕΕΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ – Μετά τους Μαλτέζους τουρίστες, τώρα πέρασαν αγρότες με κόκκινα ρούχα για τουρκική σημαία έξω από στρατόπεδο καταδρομέων
ΕΚΤΑΚΤΟ .ΕΝΩ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ Μ.Ι.Τ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΓΕΣ ΛΕΕΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ – Μετά τους Μαλτέζους τουρίστες, τώρα πέρασαν αγρότες με κόκκινα ρούχα για τουρκική σημαία έξω από στρατόπεδο καταδρομέων

Απίθανες αιτιολογίες από το ΓΕΣ καθώς μετά τους Μαλτέζους τουρίστες στο Καστελόριζο τώρα ανακαλύψαμε και αγρότες με κόκκινα ρούχα! Δεν είναι λύση να «κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί» πάντως…
Πιο αναλυτικά, «λάθος συναγερμός» αποδείχθηκε η είδηση για αγνώστους που ύψωσαν τουρκική σημαία έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα λένε τώρα από το ΓΕΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές η καταγγελία αφορούσε τελικά αγρότες που απλά φορούσαν κόκκινα ρούχα.

Για την υπόθεση επιλήφθηκε και η αστυνομία που έλαβε παρόμοια ειδοποίηση χωρίς, όμως, να υπάρξει επιβεβαίωσή της.
Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τρεις άνδρες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους έξω από την έδρα της Δ’ Μοίρας Καταδρομών, έβγαλαν μια τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκαν με αυτή.
Όταν έγιναν αντιληπτοί από τη φρουρά του στρατοπέδου τράπηκαν σε φυγή.
Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 15.20.
Οι πινακίδες του οχήματος δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. διαμένει στη Θεσσαλονίκη και ότι το όχημα του δεν έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία.
Οι αστυνομικές αρχές προβαίνουν σε ενέργειες υποβάθμισης της πράξης λέγοντας ότι πρόκειται για Έλληνες υπηκόους (από την Κομοτηνή;) που προέβησαν στη συγκεκριμένη πράξη θεωρώντας την αστεία.
Δεν πρόκειται όμως για καθόλου αστείο γεγονός αλλά όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι προχωρούν σε κινήσεις με άμεσες ψυχολογικές και επικοινωνιακές επιπτώσεις.
Στο προηγούμενο περιστατικό με το Καστελόριζο πηγές του ΓΕΕΘΑ ανέφεραν:
«Μια ομάδα Μαλτέζων τουριστών προσπάθησαν να υψώσουν τη σημαία της χώρας τους για να φωτογραφηθούν δίπλα στα Κάστρο. Οι κάτοικοι που ήταν παρόντες και έτυχαν να δουν το περιστατικό «μπέρδεψαν» τη σημαία με αυτή της Τουρκίας.»
ΠΗΓΗ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ , THESTIVAL.GR

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: