ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ του Χρήστου Κασταμονίτη

ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ του Χρήστου ΚασταμονίτηΤις τελευταίες μέρες στο Διεθνή τύπο εμφανίστηκαν κάποιες δηλώσεις από το Δήμαρχο της Αγκύρας Μελιχ Γκιοτσεκ σχετικά με τεχνικούς σεισμούς
 «Ξένες σκοτεινές δυνάμεις», που επιβουλεύονται την οικονομία της Τουρκίας κρύβονται πίσω από τους τρεις σεισμούς μεγέθους 5,3 και 5,2 Ρίχτερ που ταρακούνησαν το Τσανάκαλε τις δύο τελευταίες μέρες, κατήγγειλε ο δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Γκιοκτσέκ.Ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας έγραψε για τους σεισμούς στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σήμερα ένας σοβαρός σεισμός σημειώθηκε στο Τσανάκαλε. Το διερεύνησα και υπάρχει ένα πλοίο που διεξάγει σεισμικές έρευνες εκεί κοντά. Τι ερευνά αυτό το πλοίο και σε ποια χώρα ανήκει θα πρέπει να βρεθεί άμεσα. Ανησυχώ για έναν πιθανό σεισμό που θα μπορούσε να προκληθεί με τεχνητό τρόπο. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να διερευνηθεί και να ανακοινωθεί στο κοινό».
Ο ίδιος, ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πλοία στη θάλασσα του Μαρμαρά που θα πρέπει να διερευνηθούν για τις δραστηριότητές τους επειδή ίσως να αποτελούν «πιθανές απειλές» και τόνισε πως ένας τεχνητός σεισμός κοντά στην Κωνσταντινούπολη θα μπορούσε να έχει στόχο να πλήξει την οικονομία της Τουρκίας.
Το συγκεκριμένο θέμα των τεχνικών σεισμών αποτελεί ένα από τα αγαπημένα θέματα της Παγκόσμιας Συνομοσιωλογιας σε συνδυασμό με την χρήση μυστικής τεχνολογίας με υπεροπλα όπως το HAARP
ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ του Χρήστου Κασταμονίτη

HAARP – το απόλυτο ΥΠΕΡ-όπλο

Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) είναι ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο το δημιούργησε η κυβέρνηση των ΗΠΑ για λογαριασμό της πολεμικής Αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού της.

Τι είναι το σύστημα HAARP; Δράση και αντίδραση
Πολλοί έχουν πληροφορηθεί για την ύπαρξη μιας καταπληκτικής εφεύρεσης, που ήταν αρχικά γνωστή σε περιορισμένο κύκλο προσώπων, του HAARP. Όμως, στην εποχή μας, ελάχιστα παραμένουν κρυφά για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή η πρόοδος της επιστήμης και ειδικά της τεχνολογίας πέτυχε να μεταδίδονται σε ολόκληρη την υδρόγειο οι πληροφορίες ταχύτερα από την αστραπή ή, ίσως, και από τη …σκέψη!
Έτσι, είναι χρήσιμο να αναφερθούν ορισμένα στοιχεία του συστήματος αυτού, που μπορεί ήδη να μας επηρεάζει χωρίς να το καταλαβαίνουμε και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αποτελεσματικής αντίδρασης. Αυτό οφείλεται κυρίως στην άγνοια, στην ελλιπή πληροφόρηση καθώς και στην αδυναμία να γίνει πιστευτή η ύπαρξη αυτού του συστήματος…
Το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) για πολλούς αποτελεί το μεγαλύτερο μυστικό ερευνητικό πρόγραμμα των τελευταίων δεκαετιών.Υλοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και ενεργοποιήθηκε αρχικά το 1997, ενώ σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί από το 2002.Πρωτοπόρος της ιδέας ήταν ο Nikola Tesla, που από το 1886 ξεκίνησε έρευνες για την τηλεμεταφορά ενέργειας μέσω της ιονισμένης ατμόσφαιρας.

ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ του Χρήστου Κασταμονίτη

Ο Teslaοραματίστηκε τη δημιουργία τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας στην ιονόσφαιρα, η οποία θα μπορούσε να προφυλάξει τη γη από ακραία καιρικά φαινόμενα και αστρικές επιθέσεις, μια ασπίδα τόσο ισχυρή, ικανή να βελτιώσει ακόμα και τις τηλεπικοινωνίες. Τόσο οι έρευνες όσο και οι απόψεις του θεωρήθηκαν τολμηρές και πολλές φορές ανεπίτευκτες για την εποχή, γι’ αυτό το έργο του αναγνωρίστηκε πολλά χρόνια μετά τον θάνατό του. Μόλις πέθανε, πολλές από τις σημειώσεις του κατασχέθηκαν από το FBI με τη δικαιολογία πως έθεταν θέματα Εθνικής Ασφάλειας.Από εκείνη τη στιγμή και για πολλές δεκαετίες, Η.Π.Α. και Σοβιετική Ένωση προσπάθησαν να αναβιώσουν το όραμα του Tesla βασισμένοι στην ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία που είχε αναπτύξει πριν τον θάνατό του.
Οι Σοβιετικοί ανέπτυξαν την τεχνολογία Phychotronics ενώ την πιο ακριβή μελέτη πραγματοποίησε ο Bernard J. Eastlund, ο οποίος, υποστηριζόμενος από τις Η.Π.Α., κατάφερε να σχεδιάσει ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ελέγχου του καιρού.
Στα  τέλη του 1988, το περιοδικό ΟΜΝΙ, σε συνέντευξη του δρ. Eastlund ανέφερε πως «ανασηκώνοντας κάποια μέρη της ατμόσφαιρας τα φορτισμένα σωματίδια θα μπορούσαν να ανακλάσουν ηλιακό φως και να ζεστάνουν συγκεκριμένα μέρη της γης ή ακόμα να διαχειριστούν διάφορες καιρικές συνθήκες». Ήταν η μεγαλύτερη ανακάλυψη της εποχής και η αρχή για διαμάχες σε όλους τους επιστημονικούς τομείς για τη χρήση και τους κινδύνους ενός τόσο επικίνδυνου όπλου. Έπειτα από αυτή την ανακάλυψη ακολούθησε η κατασκευή του συστήματος HAARP στην Αλάσκα το 1995.
Αν και ο τρόπος που λειτουργεί είναι αρκετά περίπλοκος, με λίγα λόγια θα μπορούσαμε να πούμε πως χρησιμοποιώντας κεραίες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας χτυπάει την ιονόσφαιρα με συγκεκριμένης συχνότητας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Έτσι η ιονόσφαιρα μετατρέπεται σε μία τεράστια κεραία, ένα ιονοσφαιρικό κάτοπτρο δηλαδή, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ανακλάσει πίσω στη γη τα κύματα αυτά! Όμως το εύλογο ερώτημα που προέκυψε από αυτή τη δήλωση ήταν ο εξής: Με τι σκοπό θα έπεφταν στη γη αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα; Θα τα χρησιμοποιούσαμε μόνο για καλό ή οι δημιουργείς του είχαν άλλους σκοπούς;
Η πρώτη εξήγηση που δόθηκε στην κοινή γνώμη ήταν ότι επρόκειτο για ένα επιστημονικό πρόγραμμα με στόχο τη βελτίωση των τηλεπικοινωνιών, κυρίως για στρατηγικούς σκοπούς. Όμως η εξήγηση αυτή δεν ήταν αρκετή, γιατί ακόμα και ο πρώτος εμπνευστής της ιδέας, ο Tesla, οραματίστηκε ένα σύστημα ελέγχου του καιρού… Έτσι, λίγο καιρό αργότερα, το DOD (Department Of Defense) στην προσπάθειά του να μπερδέψει την κοινή γνώμη αναγκάστηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Στις δηλώσεις του ανέφερε πως το HAARP έχει τη δυνατότητα με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών παλμών να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό σύστημα εχθρικής παρουσίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα ιδιόκτητα συστήματα, ενώ μπορεί να ανιχνεύει αεροσκάφη (τύπου Stealth) και πυραύλους που πετούν σε χαμηλό ύψος. Παρ’ολα αυτά, οι βιομηχανίες οπλικών συστημάτων συνέχισαν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παράγουν και να προωθούν τα Stealth, ως αόρατα μαχητικά αεροπλάνα, γνωρίζοντας από κοινού με τη Ρωσία πως είναι πλήρως ορατά από τις δικές τους τεχνολογίες.
Επίσης, το HAARP έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει γεωλογική τομογραφία για την ανεύρεση πετρελαίου, φυσικού αερίου και κοιτασμάτων μετάλλου. Αυτό σημαίνει πως με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ποια χώρα έχει τον μεγαλύτερο ορυκτό πλούτο, να την καταστρέψουν οικονομικά και στη συνέχεια να εκμεταλλευτούν τους φυσικούς της πόρους… (σας θυμίζει κάτι αυτό 😉
Όλες οι παραπάνω δηλώσεις είναι σοκαριστικές ακόμα και για την εποχή μας και σίγουρα είναι ένα πολύ μικρό δείγμα για το τι μπορεί να κάνει. Όμως σύμφωνα με τον οραματισμό του Tesla και τα πειράματα του Eastlund, το σύστημα HAARP μπορεί να διαχειριστεί και να επηρεάσει διάφορα καιρικά φαινόμενα όπως καταιγίδες, τυφώνες, πλημμύρες, καθώς επίσης και να υπερθερμάνει συγκεκριμένα τμήματα του γήινου φλοιού για την πρόκληση σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας. Άλλωστε ήταν εξ αρχής ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ελέγχου του καιρού!.
Από το 2002 που τέθηκε σε πλήρη λειτουργία, μέχρι και σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες μελέτες για τα προβλήματα που προκαλεί η χρήση του HAARP, τόσο στο περιβάλλον όσο και στον άνθρωπο λαμβάνοντας υπ’ όψιν μόνο τις γνωστές δυνατότητες αυτού του υπερόπλου.

Από περιβαλλοντικής άποψης, το άρθρο «HAARP: Ο βανδαλισμός των ουρανών» που δημοσιεύθηκε στο αυστραλέζικο περιοδικό ΝΕΧUS, περιλαμβάνει επιστημονικές απόψεις για την καταστροφή του περιβάλλοντος, με αποκορύφωμα την άποψη του Dr Daniel Wouinter που υποστηρίζει πως ο συνδυασμός των υψηλής συχνότητας εκπομπών του HAARP, με τα μαγνητικά κύματα που εκπέμπει, θα έχει πολλές παρενέργειες με κυριότερη τον αποσυγχρονισμό του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της γης.
Από άποψης υγείας, μελέτες έχουν δείξει πως οι επιδράσεις του πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό, ποικίλουν από απλές κοπώσεις, αύξηση της αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παλμών, μέχρι εμφάνιση λευχαιμίας και καρκίνου! Το χειρότερο σενάριο αναφέρει πως οι μεγάλες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μπορούν να διαταράξουν τη χημεία του ανθρώπινου εγκεφάλου…
Όσο και αν τα παραπάνω στοιχεία προκαλούν τρόμο, ακόμα πιο τρομακτικά είναι τα περιστατικά χρήσης του συστήματος HAARP για την πρόκληση φυσικών καταστροφών. Μέσα στην τελευταία δεκαετία υπάρχουν ενδείξεις και μετρήσεις που επιβεβαιώνουν την άποψη πως έχει ενεργοποιηθεί αρκετές φορές… Αν και οι ΗΠΑ σιωπούν, υπάρχουν πλέον αδιάσειστα στοιχεία πως ο τελευταίος σεισμός στη ΒΑ Τουρκία, ήταν αποτέλεσμα της χρήσης του λεγόμενου Σεισμικού Όπλου. Σύμφωνα με εμπεριστατωμένες επιστημονικές έρευνες, επιστημονικά όργανα που είναι εγκατεστημένα μέσα και γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα, ανίχνευσαν ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας 36 ώρες πριν τον καταστροφικό σεισμό, πού κορυφώθηκε δύο ώρες πριν ο σεισμός χτυπήσει την ανατολική Τουρκία. Η αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας είναι “σήμα κατατεθέν” της ενεργοποίησης του συστήματος. Ο λόγος της επίθεσης είναι προφανής, η Τουρκία εισέβαλε μαζικά στο ΙΡΑΚ ενώ είναι εδώ και πολλούς μήνες σε μόνιμη κόντρα με το Ισραήλ. Το χτύπημα είχε ως στόχο την αναστολή της εξέλιξης των μαζικών πολεμικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού εναντίων των Κούρδων στο Β. Ιράκ, καθώς αυτές βάζουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες και επιλογές των Η.Π.Α. στην περιοχή. Η ίδια υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας παρατηρήθηκε και πριν από τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας που προκάλεσε το τεράστιο τσουνάμι και καταρράκωσε την οικονομία της. Ο λόγος της στοχευμένης επίθεσης ήταν πως λίγες μέρες πριν τον σεισμό, η Ιαπωνία αρνήθηκε να υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με τις ΗΠΑ και να παράσχει βοήθεια στο ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης… Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω πως λίγο πριν από τους δυο καταστροφικούς σεισμούς και για λίγες ώρες μετά και στις δύο χώρες ήταν ορατός στον ουρανό ένας έντονος ιριδισμός με μεγάλη ένταση φωτός, πιθανότατα από την υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας.

Για κάποιους μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα από αυτά. Όμως η θεωρία αυτή της συνωμοσίας έχει και ένα δρόμο προς την τιμωρία κακών χωρών. Δηλαδή να θέλουν κάποιες δυνάμεις να χτυπήσουν μια χωρά με φυσικές καταστροφές με σκοπό να την λυγίσουν και να την καταστήσουν πιο ευάλωτη σε πίεσης και διαπραγμάτευσης
Για να μην αναφερθώ σε εγχώρια παραδείγματα όπως η Ελλάδα με τις φωτιές και τους σεισμούς της περιόδου 2001-2005 έκανα μια απλή ανάκτηση πραγματικών ειδήσεων σχετικά με την Γείτονα χώρα Ιταλία.:

ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ του Χρήστου Κασταμονίτη

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ2017  ΙΤΑΛΙΑ  ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΜΑΤΡΙΤΣΕ

Συνολικά είναι επτά οι δονήσεις που έγιναν αισθητές στην κεντρική Ιταλία. Οι τρεις είχαν μέγεθος από 5 ως και 5,5 Ρίχτερ και σκόρπισαν τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.
Το επίκεντρο του σεισμού που έπληξε στις 10:25 το πρωί την κεντρική Ιταλία επανακαθορίσθηκε, πριν από λίγο, στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Αματρίτσε (στο χωριό Καπιτινιάνο), η οποία είχε πληγεί ήδη από τον Εγκέλαδο τον περασμένο Αύγουστο. Το Ιταλικό Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας και Γεωλογίας υπολόγισε το μέγεθος του σεισμού στους 5,3 βαθμούς και το εστιακό βάθος του 9 χιλιόμετρα.
Το μέγεθος της δεύτερης σεισμικής δόνησης, η οποία έπληξε σήμερα την περιοχή της κεντρικής Ιταλίας γύρω από το χωριό Αματρίτσε, ήταν 5,5 βαθμοί.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016 ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ
Νέα ισχυρότατη σεισμική δόνηση μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε στις 7:40 το πρωί της Κυριακής την Ιταλία. Το αμερικανικό ινστιτούτο Γεωφυσικής αρχικά έκανε λόγο για σεισμό 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και τελικά αναθεώρησε την εκτίμησή του σε 6,6 Ρίχτερ.

Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 34χλμ. δυτικά της πόλης Άσκολι και 67χλμ. ανατολικά της Περούτζια.

Το επίκεντρο της σημερινής δόνησης εντοπίζεται πολύ κοντά σε εκείνο του καταστροφικού σεισμού της 24ης Αυγούστου, που σκόρπισε το θάνατο και ισοπέδωσε ολόκληρα χωριά της Κεντρικής Ιταλίας.

ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ του Χρήστου Κασταμονίτη

Λέκκας: Δεν υπάρχει θέμα για την Ελλάδα

Δεν υπάρχει κανένα θέμα για την Ελλάδα διαβεβαιώνει ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας, σύμφωνα με τον οποίο ο σεισμός αφορά μόνο την Ιταλία.
Μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη που έχουμε τόσους μεγάλους σεισμούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην Ιταλία είπε ο σεισμολόγος Κώστας Παπαζάχος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μήνες περίπου 300 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους από τον ισχυρό σεισμό με επίκεντρο το χωριό Αματρίτσε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 : ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗ ΙΤΑΛΙΑ

SOS εκπέμπει η Εθνική Επιτροπή Μεγάλων Κινδύνων της Ιταλίας, που σε ανακοίνωσή της, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέους σεισμούς, στα κεντρικά της χώρας, το μέγεθος των οποίων θα μπορούσε να φτάσει τα 7 ρίχτερ!

Σύμφωνα με την επιτροπή, πρέπει να τεθεί υπό διαρκή παρακολούθηση η κατάσταση των σχολικών και δημοσίων κτηρίων, όπως και των φραγμάτων. Από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα, κάθε εικοσιτετράωρο καταγράφονται, συνολικά, πάνω από πεντακόσιες δονήσεις στην κεντρική Ιταλία.
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Μεγάλων Κινδύνων της Ιταλίας, Σέρτζιο Μπερτολούτσι, σε συνέντευξή του στην δημόσια τηλεόραση της
Rai τόνισε ότι “πάνω από το σημείο ρήγματος που έχει επανενεργοποιηθεί, στο Καμποτόστο της κεντρικής Ιταλίας, βρίσκεται μεγάλο φράγμα”, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση νέων δονήσεων, πρέπει να ειδοποιηθούν άμεσα οι κάτοικοι της γύρω περιοχής.
Ο κίνδυνος, ουσιαστικά, είναι ότι όλες οι κατοικημένες περιοχές οι οποίες βρίσκονται δίπλα και κάτω από το φράγμα, αν σημειωθεί μεγάλος σεισμός, μπορεί να υποστούν ανυπολόγιστες ζημιές εξαιτίας της υψηλότατης ταχύτητας, του μένους των υδάτων.

“Αν διαπιστωθεί η αύξηση του κινδύνου, πρέπει να πληροφορηθεί άμεσα και με διαφάνεια ο πληθυσμός της περιοχής”, είπε χαρακτηριστικά ο Μπερτολούτσι, εννοώντας ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην απομάκρυνση των κατοίκων.

 Προκαλεί εντύπωση λοιπόν πως μια Χώρα όπως η Ιταλία που εχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και εχει απειληθεί περισσότερο από καθε αλλη φορα για συμορφωση από την Ε.Ε και οντας σεισμογενη χωρα δεχεται στοχευμενους σεισμους σε συγκεκριμενες περιοχες . Επιστημονες με κυρος οπως οι ανωτερω Σεισμολόγοι Ιταλιας και Ελλαδας απορουν για την συχνοτητα και την ενταση τους. Αν πραγματικα επαληφθει το σεναριο περι σεισμου στο φραγμα οι ζημιες θα υπερβουν τα 25 δις Ευρο και χιλιαδες ατομα θα πεθανουν.
Σκληρό αλλα ποσο πιθανο ειναι να τεθει μια χωρα σε κηδεμονια μετα από φυσικη καταστροφη.Εχουμε παραδειγματα οπως η Αιτη που μας λενε οτι δεν ειναι διολου απιθανο.Μηπως μια παγκοσμια υπερκυβερνηση χρησιμοποιει το HAARP για να οδηγησει οικονομικεςΚαταστασεις. Για το καλο ολων των χωρων του κοσμου ευελπιστουμε αυτο το αρθρο να ειναι καθαρα αναφορικο σε περιεργες συμπτωσεις . Αλλιως η κακοδαιμονια της Ιταλιας ευκολα μεταφερεται σε χωρες με πολλα μνημονια.
ΠΗΓΕΣ
http://kastamonitis.blogspot.gr/2016/10/67.html
http://kastamonitis.blogspot.gr/2017/01/7.html
http://www.newsit.gr/kosmos
http://www.enet.gr 
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: