ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ: ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ “ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ” ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΕ 13 ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ – ΔΡΟΜΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ: ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ "ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ" ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΕ 13 ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ - ΔΡΟΜΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

Εκτός από τους οκτώ Ισραηλινούς υπήκοους που έχουν εγκαταλειφθεί στην κοιλάδα των ακίδων Lahaul-spiti στην περιοχή της Himachal από τις 5 Ιουνίου, η άνοδος της στάθμης του νερού στο ποτάμι Kiri έχει θέσει επίσης 2.500 κάτοικους απο δεκατρία χωριά σε μπελάδες.


Απομονωμένοι στην κοιλάδα οι χωρικοί ζητούν βοήθεια για πάνω από μια εβδομάδα, καθώς και για άλλα αγαθά που έχουν σχεδόν εξαντληθεί.
Η σύνδεση τηλεφώνου στην κοιλάδα δέν υπάρχει και αβοήθητοι οι χωρικοί έχουν ήδη κάνει αποτυχημένες προσπάθειες να διασχίσουν το πλημμηρισμένο ρεύμα, θέτοντας τις ζωές τους σε κίνδυνο.
Είναι εκπληκτικό πως η ποσότητα μαύρου νερού αναμειγνύεται με μαύρα συντρίμμια έσταζε από τα βουνά χωρίς βροχή για τις τελευταίες 11 ημέρες. Είναι αδύνατον οι πάγοι να λιώσουν τόσο γρήγορα.
50 άτομα που δούλευαν κοντά στο ρέμα, το οποίο ήταν ήδη σε έξαρση.
την Πέμπτη όταν αυξήθηκε ξαφνικά η στάθμη του νερού ξέβρασε μακριά τεράστια χοντρά κομμάτια απο το έδαφος.
ΠΗΓΗ : www.katohika.gr

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: