Εξαφάνισαν τα πόθεν έσχες των βουλευτών από το site της Βουλής

Εξαφάνισαν τα πόθεν έσχες των βουλευτών από το site της Βουλής  Μείζων θέμα αναφορικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας της Βουλής προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη του www.kourdistoportocali.com, περί εξαφάνισης των πόθεν έσχες των βουλευτών από το συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο.
Συγκεκριμένα, εάν επιχειρήσει κανείς να ανατρέξει στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών, θα διαπιστώσει ότι η πρόσβαση είναι ανύπαρκτη. Στην ιστοσελίδα εμφανίζεται απλά ένα μήνυμα που αναφέρει «σφάλμα διακομιστή» και τίποτα περισσότερο.
Το θέμα ωστόσο δεν είναι τόσο απλό, καθώς δύο μήνες πριν το www.koutipandoras.gr είχε αποκαλύψει τη μη υλοποίηση από την πλευρά της Βουλής του νομικού πλαισίου για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες, όπως ορίζεται ρητά από το νόμο 3979/2011.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τους πρώτους έξι μήνες από τη ψήφισή του δεν είχε αναρτηθεί ούτε μία δήλωση πόθεν έσχες, παρά το γεγονός ότι η κατασκευή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κόστισε στο Ελληνικό δημόσιο συνολικά 1.059.516, 27 ευρώ.
Στη συνέχεια τα πόθεν έσχες αναρτήθηκαν όπως όφειλαν, αλλά από ότι φαίνεται όχι για πολύ.
«Σφάλμα» ή σκοπιμότητα, σε μια εποχή που τα πόθεν έσχες των 300 της Βουλής αποτελούν πρόκληση για τον απλό κόσμο;
ΠΗΓΗ : http://www.koutipandoras.gr

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: