Μυστικοί Αστρολόγοι του Χίτλερ

Μυστικοί Αστρολόγοι του Χίτλερ
Ο Αδόλφος Χίτλερ ήξερε την ημέρα του θανάτου του και γι’ αυτό σκότωσε τον αστρολόγο του.
Από τους Βουσμανούς της Αφρικής έως και τους προέδρους των μεγαλυτέρων κρατών του κόσμου, όλοι ενδιαφέρονται για τις παράδοξες μαντικές μεθόδους και συχνά καταφεύγουν σε αστρολόγους και ενορατικούς για να πάρουν κάποια σημαντική πολιτική και στρατιωτική απόφαση.
Είναι γνωστό ότι ο Ρώσο-Ιαπωνικός πόλεμος του 1904 και τα αιματηρά γεγονότα της Μόσχας τον Οκτώβριο του 1993 προβλέφτηκαν με την βοήθεια της αστρολογίας. Ο ίδιος ο Georgy Rogozin , πρώην υποστράτηγος της KGB, ήταν αστρολόγος του Κρεμλίνου υπό την προεδρία του Boris Yeltsin, και μελετούσε μεταφυσικά φαινόμενα, ανώτερες ανθρώπινες ικανότητες και την μαντική μέσω της αστρολογίας.
Ο προσωπικός αστρολόγος του Φίρερ
Το 3ο Ράιχ και ειδικά ο Χίτλερ ενδιαφερόταν πάρα πολύ για τις απόκρυφες επιστήμες, ιδιαίτερα αυτές της Ανατολής, και είχε μια φυσική τάση προς τον μυστικισμό.Στο τέλος του 1933, πολλοί αστρολόγοι άρχισαν να εργάζονται για το 3ο Ράιχ. Κατάλαβαν γρήγορα ποιές προβλέψεις ήταν αρεστές στο 3ο ράιχ και ποιές όχι. Οι αντιπαθητικοί μάντεις εξαφανίζονταν ή στέλνονταν στο στρατόπεδο συγκεντρώσεων του Sachsenhausen.
Ο προσωπικός σύμβουλος του Χίτλερ Otto Hanussen , ο καλύτερος αστρολόγος της εποχής, σκοτώθηκε επειδή προέβλεψε το μεγάλα λάθη που θα έκανε ο Φίρερ καθώς επίσης και την διαίρεση της Γερμανίας .
Μυστική Συνάντηση στο κάστρο Wartburg
Στις 15 Μαρτίου του 1938, μια πομπή από αμάξια πέρασαν από την πόλη Eisenach, το γεωγραφικό κέντρο της Γερμανίας και ανέβηκαν στο κάστρο του Wartburg, μέρη που έπαιξαν ένα μυστηριώδη ρόλο στη ζωή της Γερμανίας.
Όπως ο θρύλος λέει, σε αυτό το κάστρο έμεινε ο Μartin Luther υπό περιορισμό , από το 1521 έως το 1522, και όταν μια φορά τον επισκέφτηκε ο διάβολος στο κελί του , αυτός πέταξε στον διάβολο ένα μελανοδοχείο. Από τότε , από καιρό σε καιρό μαύρες κηλίδες από μελάνι εμφανίζονται στον τοίχο του κελιού και δεν μπορούν να σβηστούν. Το φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί ακόμη και τώρα.
Μια μυστική συνάντηση δώδεκα αστρολόγων και ενορατικών του 3ου Ράιχ έγινε εκεί και συζήτησαν το μέλλον της Γερμανίας, με πρωτοβουλία του Doctor Joseph Goebbels (με την άδεια του Φίρερ).Οι Γερμανοί κράτησαν τόσο μυστική αυτή την συνάντηση στο κάστρο του Wartburg που μόνο υψηλοί αξιωματικοί του Ράιχ κι ελάχιστοι άνθρωποι στη Μόσχα ήξεραν για αυτήν.
Οι αστρολόγοι, στη συνάντηση αυτή ,προέβλεψαν ότι το 1938 ήταν βολικό για τον αφοπλισμό της Τσεχοσλοβακίας και για την απελευθέρωση των Σουδητών και της Βοημίας . Το 1939 ήταν ευνοϊκό για την λύση του «Πολωνικού προβλήματος», καθώς η Βαρσοβία δεν θα υποστηριζόταν από την Αγγλία και την Γαλλία. Το 1940 ήταν καλύτερο για να νικήσουν την Γαλλία.Για τον πόλεμο με την Ρωσία, το 1941 και το 1946 ήταν οι πιο ευνοϊκές χρονιές. Οι αστρολόγοι πρόσθεσαν ότι η Ρωσία δυνάμωνε όλο και περισσότερο και ότι το 1946 θα ήταν πολύ δυνατή για να την νικήσουν. Κατέληξαν στο ότι θα ήταν καλύτερο να επιτεθούν στην Ρωσία το δεύτερο μισό του Μαΐου του 1941.Όλοι είπαν ότι θα έπρεπε να είναι ένας πόλεμος μέσα στο καλοκαίρι και όχι
μετά το τέλος του Οκτώβρη του 1941.

Ένας καθηγητής από το Μόναχο προέβλεψε αξιοσημείωτες απώλειες για την Γερμανία το φθινόπωρο και το χειμώνα του 1942 στις όχθες ενός μεγάλου Ρωσικού ποταμού, μάλλον του Βόλγα. Είπε επίσης ότι μισό εκατομμύριο γερμανών στρατιωτών θα πέθαιναν στα χωράφια της Ρωσίας το καλοκαίρι του 1943. Η
Βρετανία και η Αμερική θα ξεκινούσαν έναν πραγματικό πόλεμο με το Ράιχ το 1943 στον νότο και το 1944 στο βορρά.
Όπως είναι γνωστό , ο Ρωσικός στρατός πήρε σαν τρόπαιο ένα μοναδικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ για να κάνει στρατιωτικές και πολιτικές αστρολογικές προβλέψεις.

http://www.esoterica.gr/ 

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: