Η Λιβύη είπε το «ναι» στην πρόταση Ερντογάν για αποστολή Τούρκων στρατιωτών
Η Λιβύη είπε το «ναι» στην πρόταση Ερντογάν για αποστολή Τούρκων στρατιωτών  Την είδηση μεταδίδει το al Jazeera, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές της Λιβύης.
Την πρόταση για ανάπτυξη Τούρκων στρατιωτών στην Λιβύη, είχε διατυπώσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον “πρωθυπουργό” της Λιβύης κατά τη συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Φουάτ Οκτάι, ο οποίος τόνισε πως «ό,τι χρειάζεται να γίνει για τα συμφέροντά της Τουρκίας, το κάνουμε και θα το κάνουμε. Αν χρειαστεί να πάμε εκτός συνόρων, θα το κάνουμε. Αν χρειαστεί να στείλουμε στρατό, αν χρειαστεί να κάνουμε γεώτρηση στην ανατ. Μεσόγειο, αν χρειαστεί να επιχειρήσουμε πέραν των συνόρων, ό,τι χρειαστεί το κάνουμε και θα το κάνουμε. Ο πρόεδρός μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι από τους λίγους ηγέτες που μπορεί να συνομιλεί άνετα με τους ηγέτες όλων των χωρών του κόσμου. Κι εκεί δείχνει πόσο περήφανο είναι το έθνος μας, στέκεται ευθυτενής στο όνομα του λαού μας κι αυτό που λέει το λέει ευθέως. Όλοι στέκονται με σεβασμό μπροστά του».

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: