Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον


Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον
Ο όρος Σύμβολο αποδίδεται σε οτιδήποτε που αντιπροσωπεύει μία έννοια, είτε ως σημείο (απεικόνιση), είτε ως πρόσωπο που ενσαρκώνει συγκεκριμένη έννοια, κατά παραδειγματικό τρόπο, ή συναισθηματικό φόρτο, ή κάποιο γεγονός, ομοίως με ιδιαίτερη φόρτιση.Το σύμβολο απευθύνεται σε καθαρά διανοητική λειτουργία της ανθρώπινης σκέψης και βοηθά στην αποτύπωση και την απομνημόνευση ενός νοήματος. Οι αριθμοί είναι σύμβολα, τα γράμματα είναι σύμβολα και το καθένα έχει την συγκεκριμένη σημασία του. Εμφανή, σωστά; Το πράγμα είναι, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πολλά από τα σύμβολα που τους περιβάλλουν, και δεν κατανοούν το αληθινό νόημά τους. 

Διότι αν οι άνθρωποι γνώριζαν την πραγματική σημασία όλων των συμβόλων που βρίσκονται στο Καπιτώλιο για παράδειγμα και ήταν πολύ πιο σαφής σχετικά με την προέλευση ορισμένων από αυτά και τα μυστικά που ελέγχουν τις Ηνωμένες Πολιτείες,θα είχαν μεγάλο πρόβλημα. Μόλις αρχίσουμε και συνδέσουμε τις τελείες, η αλήθεια για τον έλεγχο της κοινωνίας των Ηνωμένων Πολιτειών αρχίζει να γίνεται πολύ σαφής και εξίσου προφανής μαζί με κάθε αριθμό ή γράμμα. Μόλις κάνετε τη συνειδητή προσπάθεια για να αναγνωρίσετε το πραγματικό νόημα των συμβόλων που είναι που σε όλη την Γεωμετρία της Ουάσινγκτον θα εκπλαγείτε με το τι θα βρείτε.

      Η μια μυστική κοινωνία που φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη επίδραση σε όλη Ουάσιγκτον είναι οι Ελευθεροτέκτονες. Τώρα, μερικοί μπορεί να λένε ότι οι Τέκτονες δεν είναι ένα μυστικό για όλους και ότι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Αλλά από την άλλη πλευρά, όταν έξω έχουμε την ιστορία με τα  μασονικά σύμβολα, τις σημασίες τους και την τοποθέτηση αυτών των συμβόλων σε όλη την πόλη θα δείτε πως πραγματικά επηρεάζουν τα κτίσματα αυτά. Έτσι σας αφήνουμε να ρίξετε μια ματιά στη διάρθρωση του οδικού δικτύου και τη θέση της σε σημαντικές περιοχές σε όλη την πόλη. Ακριβώς για διασκέδαση παίρνουμε ένα χάρτη της Ουάσινγκτον, ένα μολύβι, χάρακα και μια πυξίδα. Θα είστε σε θέση να καταγράψετε όλα τα είδη των pentagrams, εξάγραμμα, τρίγωνα, τετράγωνα, σταυρούς,ακόμη και ένα πεντάγωνο (ανάποδο πέντε δειγμένο αστέρι). Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να τα δείτε, είναι αρκετά προφανές. Έτσι ποια είναι η σημασία; Καλά για τους εκκινητές είναι πολλά από τα σύμβολα ελευθερότεκτων επηρεασμένα από τους αρχαίους Αιγύπτιους και είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι οι Αιγύπτιοι ήταν βαρύτατα επηρεασμένοι από τα αστέρια, όπως το πώς έχτισαν τις πυραμίδες σε τέλεια ευθυγράμμιση με τη ζώνη του Ωρίωνα. 
Είναι ακόμα ανεξήγητο για το πώς οι Αιγύπτιοι ήταν τόσο ακριβή με την αστρονομία τους.

Τα διαγράμματα και θεωρίας παρακάτω σχεδιάστηκαν από τον Gary Osborn .

Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον

Εδώ έχουμε την μεγάλη πυραμίδα στην παρουσίαση, επιμελητήρια βασιλιά και βασίλισσες, μαζί με τις τρύπες που περνούν προς τα έξω, προκειμένου για ορισμένα αστέρια να λάμπουν μέσα από αυτές σε μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου. Τι είναι τόσο συναρπαστικό για αυτό? Είναι το πώς οι γωνίες είναι τέλειες όλο το σύνολο της πυραμίδας και το πώς σχετίζονται όλα αυτά με την Γη σε επίπεδο της εκλειπτικής, Εκλειπτική Πολωνός, Άξονας ή Ουράνιο Πόλο και τον Ισημερινό.  

Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον  Ας αναφέρουμε μόνο τις σημαντικότερες γωνία του συνόλου, 23,5  ή 23,42 για την ακρίβεια. Αυτή είναι η γωνία που ο άξονας μας έχει κλίση κατά από το επίπεδο της εκλειπτικής. Αυτό που δίνει αυτή τη γωνία είναι σημαντικό να ξέρουμε, το γεγονός ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν για αυτή τη γωνία του άξονα σε μια εποχή που τα εργαλεία της αστρονομίας ήταν πρωτόγονα, και το πώς ήταν σε θέση να την ξέρουν είναι ακόμα ένα μυστήριο. 

Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον

Τώρα εδώ είναι μια εικόνα που δείχνει τις γωνίες που συνδέουν την κορυφή και οι δύο κάτω γωνίες στους θαλάμους του βασιλιά βασίλισσας επιμελητήρια.

Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον

 Εδώ είναι ένα διάγραμμα για να κάνουν αυτές τις γωνίες λίγο πιο σαφής για εσάς. Στις γωνίες υπάρχουν μόνο πέντε σημαντικά σημεία. Gray επισημαίνει ότι αυτό δεν είναι τυχαίο περιστατικό.

Τα πέντε σημεία είναι τα εξής:
1 κορυφή 2 & 3 – Οι δύο γωνίες
4 & 5 – Οι δύο αίθουσες
Εδώ βλέπουμε τη γωνία 23,5 επαναλαμβάνεται μερικές φορές.

Όπως μπορείτε να δείτε στη γραμμή μεταξύ των δύο γωνίων βάσης (βόρεια και νότια) και το χώρο της βασίλισσας είναι σε γωνία 11,75 που είναι εις διπλούν = 23,5. Στη συνέχεια, θα παρατηρήσετε ότι η γραμμή από το σημείο δύο που είναι στη νότια γωνία από το θάλαμο του βασιλιά ακριβώς 23,5. Τώρα το ερώτημα είναι πώς ξέρουμε ότι στην πραγματικότητα συσχετίζανε τις γωνίες της πυραμίδας στον άξονα της Γης; Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε κοιτάζοντας ένα τυπικό διάγραμμα της γης και τα διαγράμματα το ένα πάνω στο άλλο-. Ακόμη γνωρίζουμε ότι το επιστέγασμα της Μεγάλης Πυραμίδας λείπει, θεωρούμε ότι  πραγματικά όμως μας δείχνει την τοποθεσία επί της γης μέσω της κορυφής.

Πώς έχουμε έρθει σε αυτό το συμπέρασμα; Αν δείτε το διάγραμμα πιο πάνω ο θάλαμος του βασιλιά είναι σε μια μετατόπιση από την κορυφή κατά 6,5 μοίρες. Αυτές οι γωνίες ταιριάζουν με την γεωφυσική εικόνα της κλίσης του άξονα της γης και των Πυραμίδων. Για τα σχετικά είναι 30 μοίρες από τον Ισημερινό και όπως η γη γυρίζει έρχεται πιο κοντά 6,5 μοίρες από το επίπεδο της εκλειπτικής. Τώρα αφαιρούμε 6,5 από 30 και παίρνετε 23,5.
Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον  Αυτό το διάγραμμα δείχνει εδώ τις δύο θέσεις της Μεγάλης Πυραμίδας στη γη, όπως η γη γυρίζει σε καθημερινή βάση. Όπως μπορείτε να δείτε έρχεται πιο κοντά κατά 6,5 μοίρες και, στο μέτρο του 53,5 από το επίπεδο της εκλειπτικής.

ΕΝΤΑΞΕΙ, έτσι η μεγάλη πυραμίδα είναι ακριβώς 2.125 μ. και ακριβώς 30 μοίρες από τον Ισημερινό. Η ακριβής τοποθεσία είναι 29,98 μοίρες .

Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον

Αυτό το διάγραμμα είναι πραγματικά συναρπαστικό. Όπως μπορείτε να δείτε όταν βάλετε το διάγραμμα της Μεγάλης Πυραμίδας σε εγκάρσια τομή, μαζί με τις γωνίες βρίσκουμε ότι οι γραμμές, τα πάντα πάνω της είναι τέλεια και ότι η Μεγάλη Πυραμίδα πραγματικά δείχνει την τοποθεσία στη γη.

Αυτά τα διαγράμματα που δημιουργήθηκαν από τον Gary Osborn και χρησιμοποιήθηκαν σε ένα άρθρο που έγραψε με τον συγγραφέα Σκοτ Creighton που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα που του Graham Hancock και μπορούν να προβληθούν εδώ .

Μέχρι τώρα η πραγματική ερώτηση που γίνεται είναι ότι, έγινε αυτό εκ προθέσεως ή ήταν απλή σύμπτωση.  

  Τώρα να περάσουμε στην Ουάσιγκτον που είναι και το θέμα μας.

Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον
 Εδώ έχουμε τη διάταξη της Ουάσιγκτον . Δείτε κάτι ενδιαφέρον;  Όλες οι γωνίες των δρόμων φαίνονται να συσχετίζονται με τις γωνίες που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Μεγάλης Πυραμίδας. Σύμπτωση; Δεν το πιστεύω, αυτό ήταν πολύ προσεκτικά σχεδιασμένες από τους Freemasons, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί; 

Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον  Εδώ είναι ένα διάγραμμα των κρυφών της γεωμετρίας εντός των γωνιακών διαστάσεων της μεγάλης πυραμίδας και θα παρατηρήσετε ότι η ακριβής γωνία των πλευρών της Μεγάλης Πυραμίδας είναι στην πραγματικότητα 51,84 μοίρες.

                                                                                                                                                                       
Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον

Πάρτε το διάγραμμα πάνω στο χάρτη της Ουάσινγκτον και θα δείτε ότι οι δρόμοι και τα κτίρια ταιριάζουν ακριβώς με την ίδια γεωμετρική γωνίων της Μεγάλης Πυραμίδας. 

Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον  Τώρα εδώ έχουμε αυτό που ονομάζεται το «δέντρο της ζωής” που απεικονίζει τα 22 μονοπάτια ή τα κανάλια που συνδέουν τις Sephiroth επίπεδα ή σφαίρες. Αυτό το “δέντρο της ζωής” λένε ότι προέρχεται από την Σουμερία και μοιάζει πολύ με το “ιερό δέντρο” που έχουμε δει στις αρχές της Μεσοποταμίας με σφραγιδοκύλινδρους. Οι ίδιες σφραγίδες που την αναφέρουν ως Annunaki ή (των ανθρώπων που ήρθαν από τον ουρανό). Αυτό το “δέντρο της ζωής», που αποτυπώνεται σε πολλές διαφορετικές μορφές στο πέρασμα των αιώνων και αυτή η εικόνα είναι μια απεικόνιση από το Qabbalah .
Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον  Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες για να δείτε τις έννοιες του σε κάθε συγκεκριμένη τοποθέτηση του κάθε σημείου.

Η Ιερή Γεωμετρία και Σύμβολα της Ουάσιγκτον

Στη συνέχεια της σειράς μαθημάτων βάζουμε την παλαιότερη έκδοση του «δέντρου της ζωής” πάνω σε ένα χάρτη της Ουάσιγκτον και θα βρείτε και πάλι μια τέλεια αντιστοιχία, μαζί με τις γωνίες της Μεγάλης Πυραμίδας. Βλέπουμε επίσης ότι πολλά από τα σημεία αντιστοιχούν με τα κυριότερα αξιοθέατα σε όλη την πόλη.

Jefferson Μνημείο – MALKUTH, αλλιώς γνωστή ως “το βασίλειο” αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο.
Washington Monument – Yesod, επίσης γνωστή ως “το θεμέλιο”
Ο Λευκός Οίκος – Tiphereth, αλλιώς γνωστή ως “Beauty” (της ανθρώπινης ψυχής).
Η κορυφή του δέντρου και η Πυραμίδα – Κέτερ, γνωστός ως “πατέρας” ή “Supreme Crown» και συμβαδίζει επίσης με το ινδουιστικό «Crown Chaka” αυτό είναι γνωστό ως το υψηλότερο επίπεδο.
Η κορυφή αποτελεί το κέντρο πηγής- δημιουργίας και στο σημείο μηδέν, δεν υπάρχει τίποτα στον χάρτη οποιασδήποτε σημασίας σε αυτή τη θέση.

ΠΗΓΗ : www.apocalypsejohn.com

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: